Ziua e vecina cumsecade de la 4, noaptea e starletă în filme 18+! Adevărul știut de foarte puțini despre ,,Albă ca Zăpada”, românca mortală din Alba Iulia care a deschis ușa goală ,,băiatului cu pizza”

În decembrie 2016 un clip ciudat devenea viral. În el apărea o domnișoară cu forme foarte bine lucrate, și prin fitness, dar și prin operații; ei bine, această fată îi deschidea ușa unui livrator de pizza în costumul Evei. În cele din urmă identitatea ei a fost elucidată!

În primul rând se pare că filmulețul fusese regizat fiindcă livratorul era de fapt prietenul fetei, în al doilea rând trebuie să știți că cea cunoscută drept ,,Albă ca Zăpada” locuiește în Brașov, dar este originară din Alba Iulia. În viața de zi cu zi pare cea mai normală persoană, asta deoarece job-ul ei se desfăşoară în viaţa virtuală, iar acesta îi ocupă destul de mult timp. Mai exact, Albă ca Zăpada şi iubitul ei „pizzar” fac videochat la nivel mondial, fiind un cuplu apreciat de consumatorii de pe toată planeta. Drept dovadă, scena cu răspunsul la uşă în pielea goală era filmată pentru un client chinez milionar cu dare de mână (mai ales de mână dreaptă…), potrivit cancan.ro.

Albă ca Zăpada are 27 de ani și locuiește la etajul patru al unui bloc plin de bătrâni, conduce un Audi A6, model vechi, iese cu iubitul la mall, iar vacanțele și le petrece cu prietenul și mama lui, în țări vecine. O viață complet banală pentru o starletă de filme pentru adulți care este considerată un adevărat talent în industrie și care produce zeci de filmulețe, alături de prietenul său, pentru site-urile de specialitate.

Despre iubitul ei vă putem spune că deși este acoperit în prezent în tatuaje, presupunem că la un moment dat speră să fie acoperit în bani, mai ales că i-a obținut iubitei sale locul de muncă perfect pentru calitățile ei. Le dorim succes în activitatea lor bogată.

Iată-i pe cei doi:

cc

Sursa: cancan.ro

CITEȘTE ȘI:

Soția lui s-a trezit noaptea și i-a cerut să facă amor, dar bărbatul a refuzat-o, spunându-i că e obosit. Ce a urmat este de necrezut! Uite ce i-a făcut această femeie timp de 18 luni, în fiecare zi, fără încetare

Un caz de sechestru a avut loc în Marea Britanie, șocând opinia publică prin natura lui.

Ian McNicholl, acum în vârstă de 54 de ani, a fost în culmea fericirii când s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Michelle Williamson, în vârstă de 45 de ani.

Totul părea perfect la început, însă mai târziu bărbatul avea să afle că are lângă el o psihopată, în adevăratul sens al cuvântului. Totul a început într-o noapte, după ce Michelle i-a cerut omului să facă amor.

Ian a refuzat, motivând că se simte obosit și că nu are dispoziția necesară pentru așa ceva. Ce a urmat întrece orice imaginație. Bărbatul a devenit captivul femeii timp de 18 luni.

În tot acest timp, din cauză că i-a refuzat cererile de a întreține relații intime, soția lui l-a torturat în diverse moduri: l-a legat și l-a bătut cu o bară metalică, l-a lovit cu ciocanul peste față, i-a ars interiorul nasului cu țigară în repetate rânduri, și chiar i-a turnat apă clocotită peste zonele intime.

În cele din urmă bărbatul a reușit să scape și să ajungă la poliție, unde și-a reclamat consoarta. Pentru tot ceea ce a făcut, femeia a primit o pedeapsă de doar 7 ani de închisoare.

loading...
loading...