Zăvoranca lovește prea târziu, spune adevărul la trei ani de la moartea mamei! Declarație-șoc despre Mărioara: înainte să moară s-au certat ca la ușa cortului! Bruneta a recunoscut în sfârșit ce a făcut

Oana Zăvoranu a postat de curând pe o rețea de socializare un mesaj emoționant unde mărturisește că îi este dor de părinții pe care, din păcate i-a pierdut. Chiar dacă față de mama ai a avut multe conflicte, Oana dezvăluie că i-ar fi plăcut să îi fie alături și acum.

Mesajul ei este unul cu totul special. Oana, își recunoaște și defectele și calitățile, precum și sentimentele pentru mama sa:

„Ştiu că sunt adorată… Ştiu că sunt invidată… Ştiu că nu sunt înţeleasă, ştiu că sunt a naibii de puternică şi dură uneori… Ştiu că sunt norocoasă, ştiu că sunt frumoasă, ştiu că sunt deşteaptă, ştiu că sunt capricioasă şi greu de digerat… Ştiu că sunt dreaptă, ştiu că sunt afurisită când trebuie, ştiu că uneori simt că nu aparţin acestei lumi plină de răutate gratuită, minciună şi falsitate, ştiu că par un alien, ştiu că nu ascult decât de mine… Ştiu că sunt războinică şi luptătoare… Ştiu că sunt schimbătoare, ştiu că iubesc puţini oameni cu adevărat… Ştiu că sunt o alintată… Ştiu că nu urăsc pe nimeni… Ştiu că ador animalele, ştiu că am toane… Ştiu că sunt proastă de bună uneori… Ştiu că am mai multe personalităţi… Ştiu că sunt excentrică, ştiu că sunt iute la mânie, ştiu că nu semăn cu lumea, dar ştiu că am o menire… Nu am venit degeaba şi nu plec ca şi când nu aş fi existat vreodată! Şi asta e cel mai important! Să conteze că exişti şi să se ştie că ai existat şi atunci când nu vei mai fii! Mamă, ai greşit, tu ai vrut cimitire, eu am vrut clinici! Te-am iertat şi am făcut pace cu tine! Ai avut dreptate în câteva privinţe, dar m-a durut… M-a durut cum nu vei ştii vreodată, că şi după divorţ, tot nu ai avut încredere în mine! Dar a trecut… am trecut peste tot. Timpul a demonstrat că puteai să ai! Am un singur regret… Că nu trăieşti, să te iau de braţ, să te plimb. (…) Vreau să mi te imaginez, cât de mult ţi-ar fi plăcut… Şi poate că nu mi-ai fi zis ceva frumos, că îţi era mereu greu să îmi zici ceva frumos… dar în ochii tăi, vreau să cred că aş fi văzut totul, adică dragostea, admiraţia, mândria şi încrederea pe care mi le doream de la tine atât de mult. Mi-e tare dor de voi doi! Miss you, mom and dad!”, a scris Oana Zavoranu.

loading...
loading...