Wow, trebuie să vezi neapărat cum arată acum! Viorica de la Clejani s-a topit pe picioare, nu se mai oprește din slăbit. Uite în ce hal a ajuns!

În ultima perioadă Viorica a uimit pe toată lumea cu un fizic complet schimbat, vedeta a slăbit destul de mult și pare altă persoană! Dacă până acum ceva vreme kilogramele în plus erau ultima ei grijă, acum situația e alta, din motive de sănătate, cântăreața și-a schimbat regimul alimentar.

Tot din motive de sănătate a făcut următoarele schimbări: a renunțat la alimentele nesănătoase și a început să bea regulat un suc natural care a ajutat-o să slăbească mult. Din păcate se pare că din cauza activității pe care o are, starea cântăreței s-a înrăutățit deoarece s-a acumulat oboseala, iar nopțile nedormite și-au spus cuvântul.

Vedeta a dezvăluit ce dietă ţine în prezent: „În ultima perioadă nu m-am simţit prea bine şi a trebuit să iau nişte măsuri radicale. Am avut transaminazele mărite. A trebuit să consum mai multe fructe, ceea ce eu nu prea mâncam. Am auzit şi eu acea sfeclă roşie, un măr, morcov, ţelină. Şi de nu am băut la suc din acesta. Nu urmez niciun tratament, doar am schimbat puţin alimentaţia din viaţa mea. Ioniţă nu ştia că eu coboram la ora 2 noaptea şi rupeam frigiderul în două”.

Iată cum arată acum:

in

hh

gg

vior

CITEȘTE ȘI:

Cu el se iubește acum! Avem imaginile cu „Bad Angie”, ce s-a ales de bomba sexy din echipa lui Scărlătescu după emisiune? A renunțat la dans pentru dragostea lui! Avem pozele cu ei împreună

După o evoluție extraordinară în cadrul unei celebre emisiuni de tip culinar, bomba sexy din echipa lui Cătălin Scărlătescu vrea și mai mult! Chiar la începutul lui 2018, Angie Moisescu a luat o hotărâre uluitoare: a renunțat la cariera în dans care i-a adus notorietatea.

Angie Moisescu, sau „Bad Angie”, așa cum mai este ea cunoscută prin cluburile de noapte din București, a luat o decizie șocantă. Deși este una dintre cele mai apreciate animatoare și a făcut de-a lungul timpului senzație în cluburile de fițe cu formele ei bine definite și cu mișcările languroase, preferata lui Scărlătescu a renunțat la dans, în plină glorie.

Iată ce a mărturisit blondina: „Da, m-am lăsat de dans. M-am hotărât să îmi deschid o afacere alături de iubitul meu. Am ceva bani puşi deoparte şi momentan nu îmi fac griji pentru ziua de mâine. Nu ne-am hotărât exact ce o să deschid. Stăm şi analizăm fiecare situaţie. Împreună cu iubitul meu o să decid ce este mai bine. Posibil să mă axez pe make-up sau pe gastronomie, încă nu sunt hotărâtă”.

Norocosul care a reușit să o cucerească definitiv este Andrei Cristian, este cu doi ani mai mic decât ea, dar o răsfață ca pe o prințesă.

angie-moisescu-si-iubitul

 

loading...
loading...