WOW! Andra nu a mai stat ACASĂ și nu și-a luat copiii cu ea! Uite de ce a luat artista o astfel de decizie

Se pare că weekend-ul care tocmai a trecut a fost unul extrem de solicitant pentru Andra. Timp de trei zile la rând cântăreața a avut câte un spectacol pe zi la Sala Palatului în cadrul evenimentului ,,Iubirea schimbă tot”, iar publicul a fost unul numeros.

Tocmai din aceste motive Andra a avut de luat mai multe decizii radicale: a dorit ca prestația ei pe scenă să fie una perfectă, așa cum și-a obișnuit fanii, și ca totul să se petreacă la cele mai înalte standarde.

Potrivit Wowbiz, artista a plecat de acasă în perioada spectacolelor și s-a cazat la un hotel împreună cu soțul său, Cătălin Măruță. Totul pentru a avea parte de liniște și recuperare totală. Se pare că cei doi copii ai lor au rămas în acest timp în grija bunicilor.

Mai mult, artista și-a luat pauză vocală după fiecare concert, nu a mai vorbit cu nimeni, nu a făcut nimic în afară de a se odihni și de a bea ceai.

În fiecare seară, timp de trei zile la rând, Andra a cântat live pentru 2 ore și jumătate. În acest timp a schimbat și ținute, a avut și alți invitați pe scenă și și-a schimbat machiajul. Înțelegem de ce, din toate aceste motive, ca un adevărat profesionist, și-a luat atât de multe metode de precauție pentru ca totul să decurgă perfect.

a2

Sursa: wowbiz 

loading...
loading...