“Vreau să vă anunț ca eu și Anda, mama copilului meu, nu mai formăm un cuplu…” Decizia a fost luată! De ce s-au despartit? Primele reactii: Ce se va întâmpla cu fetița:

La nicio lună de la botezul fetiței lor, povestea de dragoste dintre Liviu Vârciu și Anda Călin a luat sfârșit! Totul s-a terminat între cei doi și nu mai este nici o cale de întoarcere.

“Dragi prieteni, asa cum ma stiti, eu sunt un om sincer. Stiu ca mereu v-a placut asta la mine si nu o sa va dezamagesc nici acum. Vreau sa va anunt ca eu si Anda, mama copilului meu, nu mai forman un cuplu. Am decis sa mergem pe drumuri separate.

Nu este vina ei, dar nici a mea. Anda este o femeie minunata, dar stiti si voi cum e viata: uneori pur si simplu oamenii nu se potrivesc, oricat ar incerca.

Impreuna avem un ingeras de fetita. Ea este si va fi prioritatea noastra. Vom fi impreuna la toate momentele importante din viata ei. Impreuna. Vreau sa ii multumesc Andei pentru ca este o mama buna . Va pup si va iubesc!”, a scris actorul pe pagina lui de Instagram.

Liviu Vârciu și Anda Călin au împreună o fetiță, pe micuța Anastasia, iar artistul a spus că își vor crește în continuare copilul și vor avea o relație omenească și firească.

Petrecerea de botez a micuței lor prințese a fost organizată de Anda Călin, pentru că Liviu Vârciu a susținut la acel moment că a fost prea ocupat cu munca.

„Mi-a lăsat mie toate grijile, el a plecat cu Nea Marin la mare să filmeze. Fac față cu greu, dar o am pe mama care mă ajută. E greu să organizezi o petrecere, Liviu e stresat cu telefoanele. Încă nu am finalizat lista cu invitați, o vom face când se întoarce el, vineri.”, a mărturisit Anda Călin în cadrul unei emisiuni TV.

loading...
loading...