Voiau să se căsătorească, dar ea a murit într-un accident. Pe el nu l-a interesat că e moartă, a vrut să continue cu ce stabiliseră. Ce a făcut cu trupul fetei a uimit o lume întreagă. Familia și prietenii au fost în șoc la înmormântare, uite ce s-a întâmplat

A fi despărțit de o persoană iubită este, probabil, cel mai greu lucru prin care poate trece cineva. A pierde pe cineva poate fi incredibil de greu, mai ales atunci când există planuri pe termen lung. Acest caz a devenit celebru datorită modului ciudat în care un îndrăgostit a ales să își plângă iubita. 

În ciuda absenței iubitei sale, acest bărbat îndrăgostit a decis să continue cu planurile pe care le făcuse împreună cu prietena sa însărcinată, înainte ca ea să moară într-un accident de mașină. Tsai are 30 de ani și a promis că se va căsători cu iubita lui însărcinată, în vârstă de 23 de ani, Chen, după ce au avut o relație de lungă durată. Cei doi visaseră mereu să își întemeieze o familie împreună, iar acum era momentul perfect, doar că ea a fost luată de pe această lume de un accident în trafic.

Cei doi se întâlneau de 5 ani și plănuiau să se logodească după ,,Festivalul Fantomei Înfometate”, o perioadă pe care chinezii o consideră benefică logodnelor și nunților.

sicriu2

Însă Chen nu s-a întors de la serviciu pe 26 august, ceea ce l-a făcut pe Tsai să o caute pe drumul ei către serviciu. Așa i-a găsit scuterul pe marginea drumului, iar la scurt timp după descoperire a primit un telefon, era anunțat că fata murise din cauza unei răni serioase la cap.

Dar cum Tsai promisese că se va logodi cu ea și că o va lua de soție, înmormântarea ei a devenit o petrecere de logodnă, au avut și baloane roz și trandafiri roșii. În timp ce familia și prietenii erau martori ai uniunii lor, Tsai a pus un buchet de flori în sicriu și i-a pus și un inel de aur pe deget.

sicriu

După moartea fetei, Tsai a postat de mai multe ori pe Facebook, în amintirea fetei. Într-o anumită postare el a pus o poză cu ei doi îmbrățișați, alături de textul: ,,Dragă soție, aștept să îmi apari în vis”.

loading...
loading...