Vladimir Drăghia, făcut de râs cu câteva ore înainte de finală! Alice, iubita lui, a zis tuturor cum îl alintă când sunt doar ei doi! Genial! Îți vine să crezi cum îi zice?!

Nu doar pentru concurenții din competiția Exatlon a fost greu, ci și pentru partenerii lor de viață. Alice, de exemplu, iubita lui Vladimir Drăghia, a stat cu sufletul la gură și a numărat fiecare oră rămasă până la marea finală Exatlon. Nerăbdătoare dar și încrezătoare, Alice a început să fie mai vocală pe rețelele de socializare. Ea a postat un mesaj de încurajare pentru Faimosul care a câștigat competiția, chiar cu o zi înainte de marea finală.

Interesantă este formularea pe care Alice o folosește în scris, ea adresându-se lui cu apelativul “mațe fripte”.

Aluzie la regimul alimentar drastic pe care l-a suportat Vladimir Drăghia în cele 5 luni de când se află în Republica Dominicană. “Hai, #matefripte. Esti cel mai bun. Ai puterea mentala sa ajungi in marea finala. Arata-le ca locul tau este acolo!”, a scris Alice ieri, cu câteva ore înainte de semifinala Exatlon.

CITEȘTE ȘI: 

S-a aflat ce i-a șoptit Giani Kiriță lui Ionuț Rusu la ureche când s-au îmbrățișat la final. Îți face pielea de găină, nu se aștepta nimeni!

Spre supărarea multor fani ai emisiunii, eliminatul serii de marți din cadrul competiției Exatlon România a fost chiar Giani Kiriță. Acesta a plecat după ce a petrecut 4 luni de zile în Republica Dominicană, abia acum el a fost votat pentru a pleca acasă.

În ciuda tuturor conflictelor pe care le-a avut pe față cu echipa adversă, Giani Kiriță i-a uimit pe toți ceilalți concurenți atunci când și-a luat rămas bun și de la Războinici. Spre surprinderea tuturor, primul pe care l-a îmbrățișat a fost Ionuț Rusu: „Hai, vă bateți, da?”, s-a auzit vocea lui Kiriță.

Apoi a urmat Alex, Ștefan și Roxana, cei de la care Giani și-a luat rămas bun, înainte de a se despărți și de echipa lui. În aplauzele tuturor, Giani Kiriță a părăsit competiția din Republica Dominicană.

„Nu mi-a mai bătut inima aşa tare de foarte mult timp, cu toate că eu mi-am dorit foarte mult ca ei doi să rămână (Cătălin şi Valentin – n.r.). Sunt multe de zis, am o mie de gânduri, nici nu ştiu cu ce să încep. Cred că 70% din mine rămâne aici pentru că, dacă nu aveam această problemă (acuză dureri de spate şi la muşchii inghinali – n.r.), i-aş fi hăituit pe aceşti tineri cum am făcut până acum. Nu scăpau uşor de mine, nu aveau cum, nu există. Giani Kiriţă este un luptător. Aşa a fost şi aşa va rămâne toată viaţa. Vreau să le mulţumesc şi colegilor mei, în special lui Vlad (Vladimir Drăghia – n.r.). Lumea nu ştie, dar noi înainte eram foarte certaţi. Acum nu mai vreau să îl bat decât la cărţi, sincer. Am legat prietenii frumoae, una din ele este cu acest băiat pe motocicletă (Cătălin Cazacu – n.r.). Înainte să vin la «Exatlon» nu ştiam cine e şi am căutat pe Google, iar când l-am văzut pe motiocicletă, am zis: «Ce fac cu ăsta? Cum mă înţeleg eu cu ăsta?» Şi din prima, de când mi-a zâmbit, a fost chimia aia şi am zis: «Cu el o să râdem». Cum zice el: «Suntem doi proşti». Nu, suntem doi oameni de viaţă care avem ce oferi şi eu mă simt cel mai bine când ofer din experienţa mea tuturor“, a spus Kiriţă cu această ocazie tristă.

„Înainte să vin aici aveam probleme chiar şi cu familia, aveam probleme de tot felul şi chiar nu mă regăseam sub nicio formă. Venind aici, nu ştiam la ce mă înham şi gândul meu era să plec. Voiam să fug de tot ce se întâmpla. Venind aici, mi-am dat seama că am alte repere în viaţa de-acum, mi-am dat seama că sunt acelaşi Giani Kiriţă pe care lumea îl cunoaşte. Mi-am dat seama că vreau să o iau pe un alt drum decât până acum şi cred că o să fiu recunoscător acestui show de televiziune mult timp de acum încolo. O spun cu mâna pe inimă. Da, «Exatlon» mi-a schimbat total viaţa.”, a mai adăugat fostul fotbalist.

loading...
loading...