Viața bate filmul… Ce poveste! „Ne-am certat pentru că mi-am dat seama că umblă cu o altă fată și, ca să mă răzbun, m-am cuplat cu taximetristul”

Dragă Adela,
Numele meu este Ana, am 31 ani și sunt împreună cu un bărbat de aproape 9 ani (căsătoriți de 4 luni). Avem un copil împreună, iar eu un alt copil dintr-o relație anterioară. Locuim în străinătate. Nu am avut o viață chiar bună, în sensul că am fost bătută, umilită, dar tot cu el sunt. I-am iertat foarte multe, dar în suflet eu le am pe toate. Bun…

În urmă cu 7 ani, am revenit în țară, eu și copilul meu cel mare. Trebuia să-mi schimb actele din prima relație, după divorț. La scurt timp, am întâlnit o persoană, el având taxi aici. M-a dus la o mătușă, dar nu am vorbit nimic important. Toate bune și frumoase până la un moment dat, când m-a sunat actualul meu soț, care era și el în țară, în orașul din care este. Ne-am certat pentru că el umblă cu o altă fată acolo, la el, iar eu mi-am dat seama. Ca să mă răzbun m-am cuplat cu taximetristul, ne-am spovedit unul celuilalt…

În fine, cam complicată viața mea… După ce am plecat din țară, mi-am dat seama că eu simt ceva pentru el. La 4 luni, am revenit și ne-am întâlnit din nou. Am continuat să ne vedem în timpul în care am stat acasă. Acum, continuam să vorbim la telefon și într-un final i-am spus că îl iubesc și că-mi e gândul tot la el. Problema este că și el și eu avem familii. El mă tot cheamă în țară și îmi spune că îi este dor de mine și eu aș vrea să merg, că și mie mi-e dor de el. Dar eu aș vrea să știu ce fel de dor îi este… Sau vrea doar o noapte cu mine pentru plăcerile lui?

Adela răspunde:

Dragă Ana,
Viața bate filmul – cam așa se rezumă ce povestești tu. După ce ai trecut prin atâtea, probabil că știi și tu, fără să-ți mai spun, că în dragoste nu poți să ai nicio siguranță. Nu ai cum să știi dacă taximetristul tău te iubește cu adevărat sau doar vrea o aventură cu tine.

Cu toate că, din moment ce tu i-ai povestit care e situația, sperăm că nu ți-ar cere să te întorci din altă țară doar pentru atâta lucru. Dacă simți că relația cu soțul tău actual e terminată și nu mai suporți alte certuri și bătăi, poate că ar fi o șansă pentru tine să te întorci în țară, să trăiești un nou început. Însă nu te sfătuiesc să faci acest pas doar de dragul acestui băiat, care spui că are și el familie.

Ar fi de așteptat să facă și el un gest prin care să-ți dovedească ce simte – cum ar fi, de exemplu, să divorțeze sau măcar să-i spună soției lui că tu exiști și că vrea să-și refacă viața cu tine. Cine știe, poate că ea ar vrea să rămână cu el, și atunci se complică lucrurile.

Tu poți să te întorci cu copiii în țară și să te desparți de soțul violent, dar fă-o pentru tine, nu pentru el. Când faci alegeri pentru viața ta și pentru copiii tăi, nu e sănătos să aștepți după niciun bărbat nehotărât.

 

Sursa: libertatea.ro

loading...
loading...