Vezi ce înălțime și câte kilograme are Meghan Markle. La ce gest a recurs Ducesa de Sussex chiar înainte de nuntă! Nimeni nu-și imagina așa ceva despre ea!

Meghan Markle a cucerit definitiv Marea Britanie, chiar dacă la începutul relației sale cu Harry, nu au fost puțini cei care nu au prea simpatizat-o. Tânăra provine dintr-o familie dezbinată, și are o relație tensionată cu tatăl ei, dar poate tocmai de aceea i-a cucerit definitiv inima prințului rebel al casei de Windsor.

Deși se zvonea că familia regală nu a fost de acord cu nunta, în cele din urmă iubirea a fost cea care a triumfat, iar Harry a fost vrăjit de bunătatea, curajul și inteligența lui Meghan, o femeie cu trei ani mai mare decât el, cu un chip de copil și un corp de manechin.

Ducesa are o înăltime de 1,71 m și doar 56 de kilograme, după ce a ținut o dietă vegană, de câteva săptămâni, înaintea nunții.

CITEȘTE ȘI:

Gheorghe Turda și-a găsit perechea la 70! E cu 23 de ani mai tânără și arată ca un fotomodel fierbinte! Deja a dus-o în casa părintească şi a prezentat-o familiei!

La vârsta de 70 de ani, Gheorghe Turda trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de o fată mai tânără cu 23 de ani decât el. E vorba despre interpreta de muzică populară Nicoleta Voicu (47 ani), care îl însoţeşte peste tot, semn că se înţeleg foarte bine şi că tânăra a trecut ”probele” şi a devenit iubita oficială a cântăreţului de muzică populară.

Se pare că interpretul ar fi curtat-o luni de zile, iar acum este fericit. Din 2008, de la moartea soţiei sale, Elisabeta, care a luptat 20 de ani cu leucemia, interpretul a încercat mai multe relaţii, dar au eşuat. Acum, noua sa relaţie, cea cu Nicoleta Voicu, merge foarte bine. Cei doi artişti sunt împreună peste tot şi nu-şi mai ascund sentimentele, potrivit click.ro.

Foarte recent, artistul a fost invitat la un eveniment în zona sa natală, în Maramureș, și a profitat de ocazie pentru a-și duce iubita timp de o săptămână în casa părintească de la Săpânța, pentru a o prezenta familiei! Cei doi au locuit chiar în casă, acolo unde a mai rămas doar sora artistului.

Impresionată de căldura pe care a simţit-o din partea familiei artistului, Nicoleta a scris o poezie pe care a postat-o pe Facebook: „Bat clopotele în Săpânţa/ Miroase a viaţă pe pământ. Aici s-o semănat sămânţa Omului cu care sunt. În rugăciuni mi-am pus dorinţa/ să fie bine pentru noi. Şi pentru iubirea noastră/Vom trece prin furtuni şi ploi”, a scris ea pe reţeaua de socializare.

Cei doi au aprins lumânări şi s-au rugat la mormântul mamei lui Turda din celebrul Cimitir Vesel din Săpânţa, şi la cel al fratelui artistului: „Mă impresionează felul lui de-a fi, dincolo de ceea ce vede publicul pe scenă, este sensibil şi generos. Mă bucur că viaţa mi-a dat această şansă de a întâlni un om ca el. Când am aprins lumânări, mi-a spus: «Hai să ne rugăm pentru noi: eu aprind pentru tine, tu aprinde pentru mine!» Nu am cuvinte să-l pot descrie, aşa cum nu oricui îi este dat să îl cunoască şi-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru secunda în care am acceptat prima invitaţie în oraş”, a mărturisit Nicoleta pentru click.ro.

loading...
loading...