Vestea bombă în showbiz! O vedetă cunoscută de la noi e însărcinată cu Nick Rădoi! Ea arată perfect, el e mult mai bătrân… Nimeni nu se aștepta la așa ceva de la ea: „Fără cuvinte!”

Vestea bombă a momentului în lumea mondenă românească este aceea că Mădălina Apostol este însărcinată cu Nick Rădoi, sau, cel puțin asta este ceea ce au putut înțelege oamenii din cea mai recentă postare a tinerei, pe rețelele sociale. Mădălina Apostol a făcut publică o fotografie cu un test de sarcină pozitiv, l-a etichetat şi pe Nick Rădoi şi a pus în descriere o mulţime de inimioare. „Fără cuvinte“, a mai scris Mădălina Apostol în dreptul testului de sarcină.

„Felicitări! / Asta e de 1 aprilie? / Felicitări, sarcină uşoară! / 1 aprilie? / Ultimul lucru pentru ca iubirea și fericire voastră să fie deplină! Vă pup “, au reacţionat oamenii. Deși toată lumea a întrebat dacă este cumva o păcăleală de 1 aprilie, Mădălina Apostol nu a spus că totul a fost o glumă până acum!

„Ne-am respectat tot timpul. În relaţia noastră, de când ne cunoaştem, tot timpul a predominat respectul. Pentru mine este foarte important că el mă respectă pe mine, îmi respectă familia. De aici totul porneşte frumos. La ceea vreme, noi am fost convinşi că nu se poate şi el nu vroia să accepte ca eu să plec destul de des în România, vroia să stăm împreună mai mult.Şi eu aş fi vrut asta, dar normal că avea de stat şi în România. Ne cunoaştem destul de bine”, spunea Mădălina Apostol în urmă cu câteva săptămâni.

madalinaapostol

madalinaapostol3

CITEȘTE ȘI:

Onoare uriașă pentru România, au anunțat cu puțin timp în urmă! A fost invitată la nunta prințului Harry, dar ce a făcut să merite asta e uluitor. E celebră, dar te-ai așteptat la așa ceva?! A uimit-o până și pe regină!

O tânără irlandeză de numai 18 ani, Daniella Timperley, din Randalstown, a a fost invitată la nunta prințului Harry pentru că a adunat bani pentru copiii din România. Daniella este unul dintre cei 600 de invitați la nunta anului, informează libertatea.ro, citând Daily Mail.

Fata este încă elevă, vine din Irlanda de Nord, și este prima persoană din afara apropiaților mirilor și familiei regale care a anunțat că a primit o invitație la nunta regală din 19 mai. Ea a fost aleasă printre invitații la nuntă datorită muncii caritabile pe care o face pentru persoanele defavorizate.

Invitația la marea nuntă regală a anului a venit la fată, în aceeași săptămână în care Daniella a fost numită Top Youth Volunteer (n.r. Tânărul voluntar al anului”).

Vestea cu privire la invitația primită la nuntă a fost dată pe contul de Twitter al școlii la care studiază adolescenta: „Ce săptămână a fost pentru Daniella! Nu numai că a fost numită Top Youth Volunteer 2018, ea a primit, de asemenea, o invitație la nunta regală a prințului Harry & Meghan Markle, ca urmare a muncii sale caritabile”, a fost mesajul publicat pe pagina școlii St Louis Grammar School.

Daniella va fi doar unul dintre cei 600 de invitați remarcabili la nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle care va avea loc pe 19 mai 2018, la Capela St. George de la Castelul Windsor, cu permisiunea Majestăţii Sale, Regina Marii Britanii. Casa regală a precizat că toate cheltuielile vor fi suportate de către Casa Regală a Marii Britanii. Biserica Saint George a devenit un loc special după ce tatăl lui Harry, prinţul Charles, s-a căsătorit cu ducesa de Cornwall în anul 2005. Locul a fost, de asemenea, ales pentru căsătoria vărului prinţului Harry, Peter Phillips cu Autumn Kelly în 2008, şi al contelui şi contesei de Wessex în 2009, potrivit ciao.ro.

loading...
loading...