Veste Bombă! O artistă cunoscută a aflat că mai are doar 5 luni de trăit: „Nu mi-am imaginat că îmi voi planifica înmormântarea la 21 de ani” Din păcate, e adevărat…

O celebră cântăreață a fost diagnosticată cu maladia secolului: cancer, vestea a îndurerat lumea întreagă.

Destinee McEwen a devenit cunoscută întregii lumi după ce a cântat pentru pentru fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, în anul 2013. Recent, însă, medicii i-au dat o veste tragică: aceea că mai are doar cinci luni de trăit.

Destinee McEwen a fost diagnosticată cu sarcomul cardiac în 2014, potrivit Daily Mail. Acesta reprezintă o tumoră foarte rară la inimă. Poate dacă boala era descoperită mai devreme, tânăra cântăreaţă ar fi avut o şansă la viaţă. Dar, de exemplu, în 2011, după ce a leşinat în timpul unui spectacol la şcoală, medicii i-au dat medicamente pentru durere şi au externat-o, potrivit cancan.ro.

Se pare că la doar trei ani de la acel incident, în 2014, fata a început să vomite sânge în timpul orelor, și a ajuns astfel la spital, unde medicii au descoperit uimiți că inima ei era mărită fiindcă în interiorul ei era o tumoră. Din păcate cancerul s-a extins la creier în anul 2016, iar luna trecută doctorii i-au mai dat numai 5 luni de trăit.

„V I A Ţ Ă. Ultimele zile în Tampa… Operaţia pe creier a mers bine… Vă mulţumesc tuturor pentru rugăciuni. I U B I R E, P A C E şi B U C U R I E” e mesajul pe care l-a scris tânăra artistă în urma unei intervenţii dificile pe care a avut-o în urmă cu mai bine de două luni, potrivit aceleiași surse.

Cu toate acestea, tânăra nu renunț și nu își pierde speranța, mai mult, a decis să scrie o carte despre experiența ei, pentru a-i încuraja pe oameni să fie mai atenți la semnalele și semnele trupurilor lor.

CITEȘTE ȘI:

Românul care a uluit Parisul cu averea lui a devenit tată! Avem primele imagini cu bebelușul lui Patrick Specialu’. Luxul în care trăiește e de pe altă lume, îi șochează și pe francezi! Galerie foto

Patrick Specialu’ are acum mai multe motive de fericire: frumoasa lui soție, Mony, l-a făcut tată, cei doi au un băiețel perfect sănătos. Petrică Dorle, cunoscut ca Patrick Specialu’ – românul care a uimit Parisul cu averea sa, este în al nouălea cer. Soţia lui, Mony, a adus pe lume o minune de băieţel.

Ca orice bărbat care devine tată pentru prima oară, Patrick a vrut să afle toată lumea că are un băiat, așa că a făcut anunțul pe Facebook, acolo unde a și pus primele imagini cu nou-născutul și proaspăta mămică, aflată încă pe patul de spital. Alături de imagini, Petrică a mai scris: „Azi 27 /01 /2018 mi s-a implinit cel mai mare vis!Va fac cunostiinta cu Patrick -Junior! Familia Dorle ,va multumeste pentru toate mesajele trimise!”.

Originar din satul Certeze, judetul Satu – Mare, Patrick conduce bolizi de sute de mii de euro, pe care îi scoate din garaj în functie de anotimp, îmbracă cele mai scumpe haine și poartă bijuterii exclusiviste, pe care omul de rând nici în zece vieți nu și le-ar permite.

Iată imaginile cu bebelușul, dar și cu casa acestui român care a reușit să facă avere în Franța în domeniul construcțiilor, fiind arhitect de profesie, și care are o vilă în cel mai exclusivist cartier din Paris:

p2

p1

p4

loading...
loading...