Vermiculita Gold – faceti cunostinta cu inovatia la preturi mici!

Daca esti posesorul unui semineu si te confrunti cu probleme determinate de craparea sau deteriorarea samotei din interior, atunci iti facem cunostinta cu placile Vermiculita Gold. Acestea reprezinta alternativa perfecta pentru inlocuirea fara probleme a samotei de la nivelul unui semineu, un cuptor pentru pizza sau o soba pe lemne, la preturi mai mici, dar fara sa faca rabat de la eficienta, durabilitate si rezistenta la temperaturi inalte. Sunt perfecte atat pentru izolatia exterioara a locurilor cu temperaturi inalte, cat si pentru captuseala interioara a majoritatii focarelor.

Placile din Vermiculita Gold se bucura de proprietati termoizolante exceptionale, gratie unui material inovativ, compus dintr-un aliaj de magneziu, aluminiu si silicat de fier impreuna cu un liant anorganic special. Fiind un material compus, acesta nu contine substante chimice precum azbest, fibre minerale sau sticla, atat de “renumite” in producere de daune pentru sanatatea noastra. Cu un grad sporit de rezistenta la temperaturi inalte ce pot ajunge pana la pragul de 1100°C si pentru ca nu se descompune sub actiunea arderii directe, Vermiculita Gold este extrem de eficenta in captusirea cu succes a sobelor, semineelor si chiar a cuptoarelor pentru pizza sau paine, fara riscul de a ramane resturi sau murdarie pe o usa soba, spre exemplu.

Specialistii de la semineesibiu.ro recomanda placile din Vermiculita Gold pentru usurinta cu care pot fi manevrate si taiate. Debitarea acestora se poate face cu aproape orice obiect de taiat, se imbina intre ele cu ajutorul capselor, suruburilor speciale pentru lemn si se lipesc la fel de usor cu adezivi speciali. In cazul folosirii la exteriorul semineelor, pe acestea se pot lipi placi de gresie, faianta, gipscarton si se pot finisa cu multa usurinta, fiind polivalente pentru o multime de aplicatii la interior sau exterior.

Asa cum am mentionat si la inceputul articolului, unul dintre cele mai insemnate avantaje ale utilizarii Vermiculitei Gold, se datoreaza compozitiei acesteia, care nu permite eliminarea prafului, vaporilor sau a microfibrelor in timpul montarii si a expunerii la temperaturi extreme, protejand astfel, sanatatea intregii familii si a celor care opereaza montajul. Asadar, folosirea placilor confectionate din acest material inovativ, va elimina o serie de neplaceri precum: mirosul deranjant, ridicarea prafului in interiorul locuintei, emanatii de substante chimice ce pot fi inhalate si dauna sanatatii si chiar riscul declansarii unor incendii.

In continuare, vom sumariza principalele avantaje ale utilizarii placilor din Vermiculita Gold si de ce le face sa fie atat de indragite de catre specialisti si clienti deopotriva:

  • sunt sterile, non-toxice si nu prezinta miros;

  • nu contin substante chimice daunatoare sanatatii omului sau a animalelor;

  • au o durata lunga de viata, neexistand riscul de aparitie a mucegaiului;

  • rezista cu brio la temperaturi extreme, soc si scurtcircuit electric;

  • solutie rapida si eficienta de montaj, la costuri mai mici decat samota;

  • ideale pentru interiorul sobelor, focarelor de seminee sau cuptoarelor de pizza.

La final, recomandam montarea placilor de Vermiculita Gold cu personal specializat si experimentat, iar daca esti interesat in schimbarea samotei deteriorate din interiorul oricarui tip de semineu, pentru acest lucru poti apela oricand la profesionistii Seminee Sibiu.

loading...
loading...