Vedeau în fiecare zi un bătrân stând în mijlocul mării cu două cutii lângă el, dar când a înotat până la barca lor și au văzut ce făcea de fapt, au început să plângă! Așa ceva nu mai face nimeni!

Sărăcia în Philipine este o problemă mereu în creștere pe care nimeni nu pare că o poate rezolva. Sărăcia a afectat milioane de familii în țară, iar oamenii fac tot felul de lucruri stranii și creative, doar pentru a avea ce pune pe masă a doua zi. Din păcate, atât bătrânii, cât și copiii, nu au de ales și sunt obligați să își ajute familiile să supraviețuiască.

Abbey Ann Hernandez și familia ei erau în vacanță pe plajă când femeia a observat un bătrân care „înota” către barca lor. Prima dată au crezut că e doar o altă persoană care înoată, dar a fost șocată când a văzut că omul vindea de fapt înghețată în mijlocul oceanului!

Femeia a făcut multe poze și a pus povestea omului pe rețelele de socializare. Mulți internauți l-au aplaudat pe acest om pentru că, în ciuda vârstei înaintate, aproape riscându-și viața, muncea pentru a câștiga un ban în plus pentru familie. Asta pe când alți internauși au vrut să afle adresa bărbatului pentru a-i putea ajuta familia.

Iată mai multe imagini în postarea femeii:

CITEȘTE ȘI:

Și-a omorât vecina gravidă pentru că în fiecare zi îl întreba mereu același lucru. Scos din sărite, bărbatul a ucis-o de nervi! Este cea mai enervantă întrebare din lume, și tu ai fost întrebat asta

Aceasta este întrebarea pe care toți oamenii singuri o urăsc… Chiar și când este pusă de oameni care au cele mai bune intenții, întrebarea „Când ai de gând să te căsătorești” poate fi enervantă, mai ales dacă același om te scoate din sărite în mod repetat cu ea. Acest om este un exemplu brutal în acest sens: el a dus lucrurile în extremă și a decis să închidă gura vecinei care oricând îl vedea îl întreba același lucru, însă a decis să i-o închidă pentru totdeauna – curmându-i viața.

Sună ciudat, nu? Ei bine, este exact ce s-a întâmplat în Indonezia, iar internauți din toată lumea sunt șocați de acest incident oribil. Faiz Nurdin are 28 de ani și a ucis-o pe Aisyah, vecina sa, pentru că îi punea prea des „întrebarea de aur”. Martorii povestesc că Faiz stătea în fața casei sale când vecina lui însărcinată a trecut pe lângă el și i-a vorbit.

Purtătorul de cuvânt al poliției a povestit că ucigașul a zis că femeia i-a spus: „Însoară-te repede, ceilalți sunt deja căsătoriți, tu ce mai aștepți?”. În cele din urmă, scos din sărite, Faiz a plănuit ceva diabolic. Și-a vizitat vecina chiar în acea zi, a urmărit-o în camera ei și a împins-o pe pat apoi a sugrumat-o cu propriile mâini.

După comiterea crimei, suspectul a furat telefonul victimei și 59 de dolari. Apoi Faiz a reușit să plece din localitate, dar poliția a dat de el și l-a împușcat în picior. Dacă se dovedește că el a făcut-o, Faiz își va petrece toată viața în pușcărie. Totul din cauza enervantei „Întrebări de Aur” care stresează pe oamenii singuri din toată lumea: „Tu când ai de gând să te căsătorești?!”

 

loading...
loading...