VECINII nu mai văzuseră pe NIMENI ieșind din APARTAMENTUL lor de ZILE ÎNTREGI și au sunat la poliție. Au SPART UȘA ca să intre, și COPILUL i-a luat de mână și le-a spus: ,,Mami nu mai vrea să…”. Uite CE FĂCEA mama copilașului și de ce erau ÎNCUIAȚI

Reprezentanți ai autorităților din Conneticut au declarat pentru presă că o fetiță de 3 ani a fost găsită locuind într-o casă singură alături de mama ei moartă, se pare că micuța nu avusese nimic altceva de mâncat în afară de cereale timp de zile întregi.

Corpul femeii de 37 de ani a fost descoperit luni în dormitorul prorpiu atunci când un asistent social a mers să verifice copilul, după ce mama lui nu-l mai adusese la creșă.

Locotenentul Joshua Litwin a precizat că fetița a supraviețuit mâncând doar cereale vărsate pe podea. Poliția nu știe cât de mult timp a stat fetița singură în casă cu cadavrul mamei, dar se pare că este sigur că au fost mai mult de două zile.

Investigatorii nu au găsit nimic care să dovedească că femeia ar fi fost ucisă. Fetița era deshidratată, dar fericită. Ea a fost spitalizată.

Cauza morții mamei sale va fi aflată după aflarea rezultatelor autopsiei.

kid

loading...
loading...