VECINII nu înțelegeau de ce TOT ADUNA mereu CAUCIUCURI vechi ȘI STICLE GOALE, dar după ce i-a invitat pe toți la el acasă și au înțeles CE FACE CU ELE au început toți SĂ FACĂ LA FEL. Uite ce a reușit acest om

Michael Reynolds este un arhitect care a reușit ceva incredibil: să construiscă case unice extrem de ieftine, iată ce folosește și cum procedează!

Materia primă este alcătuită din: anvelope umplute cu pământ și pereți construiți din sticle și doze goale, totul este astfel realizat din materiale reciclate. Greu de crezut, dar o astfel de locuință chiar există. Cel mai atrăgător este costul ei: de la 7500$ în sus. Arhitectul a fost considerat nebun, dar le-a demonstrat tuturor contrariul.

În prezent case realizate în metoda lui au fost realizate pe toate continentele. Împreună cu echipa sa el elaborează proiecte pentru fiecare locuință nouă, ținând cont maxim de topografia, clima și mulți alți factori. Clientului i se trimit schițele detailate. Cu această ocazie casa poate fi construită și de cei care nu au nici o calificare în domeniu, conform Perfect Media.

Dar asta nu e tot, iată care sunt și celelalte beneficii ale acestui tip de casă care a fost denumită ,,Arca Pământului”: are un sistem autonom de producere a energiei electrice folosind panouri solare și turbine eoliene, are un sistem propriu de apă (apa de ploaie și zăpada sunt filtrate), casa are și o seră încorporată, ceea ce o face să facă hrana singură.

Iată câteva imagini ale acetui proiect care, să sperăm, în curând va deveni viitorul…

c2

c3

c4

c5

c6

c7

c8

c9

Sursa: Perfect Media

loading...
loading...