Văduva bogată a murit, și toți banii ei, peste 300.000 de dolari, nu au ajuns la familie, nici la prieteni. Ce a făcut femeia cu ei a îngrozit o lume întregă. Ce a scris în testament e incredibil

Ellen Frey-Wouters a murit la vârsta de 88 de ani și a lăsat în urmă o mică avere, însă ea nu a ales să lase banii nici prietenilor, nici familiei, ci a făcut un gest care a uimit pe mulți.

Cui a lăsat ea banii de fapt? Celor două pisici ale sale: Troy și Tiger. Probabil la asta a ajutat și faptul că nu are familie foarte apropiată căreia să lase moștenire cei 300.000 de dolari, iar soțul ei a murit în 1989, în plus, singurul lor copil a murit în copilărie.

Dahlia Grizzle, asistenta femeii, este acum îngrijitoarea pisicilor, ea mărturisește: „Pisicile erau precum copiii ei. Ele merită, sunt niște pisici extraordinare.” Tiger, în trecut un pisic de pe stradă, doarme acum într-un pat făcut din blană și așternuturi de mătase, și mănâncă numai mâncăruri fine, din carne.

Acesta nu este singurul caz de acest fel. Leona Helmsley, o bilionară din New York a devenit legendară pentru modul urât cu care se purta cu angajații ei, dar și pentru faptul că a lăsat 12 milioane de dolari câinelui ei.

i1

Ce se va întâmpla după ce pisicile vor muri? Restul va merge la sora văduvei, singura rudă încă în viață a femeii.

Iată-le pe cele două pisici norocoase care acum duc o viață mai bună decât a multora dintre noi:

i2

i3

CITEȘTE ȘI: 

A intrat în autobuz dar când a văzut ce iese de sub haina șoferului s-a îngrozit, s-a uitat mai bine și i-a venit să vomite: „Erau cu miile și el nici nu simțea, ieșeau de peste tot!” A filmat totul, oameni din întreaga lume nu știu ce să creadă

Păduchii sunt cei mai răi paraziți pentru care omul poate deveni gazdă, iar acest lucru poate fi dăunător și imaginii personale, dar și respectului de sine. Priviți-l doar pe acest șofer de autobuz care a devenit batjocura internetului după ce un pasager i-a făcut câteva poze, ba chiar a și înregistrat, și a pus totul pe rețelele sociale.

Cel care a făcut asta se numește Primo Onipa, iar șoferul era din Philipine. Imaginile sunt cu adevărat captivante, păduchii sunt mulți, grași și par să se simtă la ei acasă pe corpul omului respectiv. Unul dintre pasagerii șoferului a fost atât de afectat și dezgustat, încât a decis să îl facă de rușine pe Facebook pe acest om pentru igiena sa personală deficitară.

Primo a povestit cât de dezgustător a fost pentru el să fie martorul unei asemenea imagini, ba chiar și-a dat cu părerea că șoferul nu mai făcuse baie și nu-și mai schimbase îmbrăcămintea de peste un an! În plus, a mai zis și că șoferului îi mirosea gura într-un mod oribil. Internauții care au văzut imaginile s-au cam pus de acord: sărmanul șofer și lipsa lui de igienă sunt dezgustători, mai ales că șoferul părea obișnuit cu micii paraziți care îi colcăiau peste tot pe trup.

Specialiștii spun, însă, că până și cel mai curat om de pe pământ poate avea păduchi. Aceștia se transmit de la om la om și au nevoie să fie mereu aproape de piele pentru a supraviețui.

Iată mai multe imaginil1

l2

l4

l1:

loading...
loading...