„Va fi nevoit să abandoneze competiția” Anunțul făcut în această dimineață despre Ionuț după ce a jucat accidentat. Ce s-a întâmplat în afara camerelor de filmat

Accidentarea lui Ionuț la picior a stârnit multe controverse, mai ales datorită faptului că Războinicul a continuat să joace, ba chiar s-a descurcat foarte bine. Mulți telespectatori au fost de părere că Ionuț s-a prefăcut și că nu avea deloc dureri, așa cum s-a plâns de multe ori, asta pe când alții nu înțeleg de ce se pune în pericol jucând accidentat.

„Deci Ionut joaca pana isi rupe de tot piciorul si va fi nevoit sa abandoneze ca sa plece in Romania sa si-l opereze. E stupid felul cum risca si multi il apreciază pe tema asta ca “vai Doamne Ionut joaca cu piciorul rănit şi tot ii bate si x nu joaca pentru ca nu vrea sa rişte la fel ca el”. Nu vad de ce asta ar fi o problema pentru voi. Diana practica un sport destul de complex de aici revine si faptul ca nu vrea sa rişte pentru ca ea din asta trăieşte şi asta ii place sa faca ! Ionut a jucat si el..dar din cate am auzit, nu prea are o poveste buna cu jocurile mma. El nu conştientizează deloc ca daca continua va trebui să părăsească competiţia de tot fara sa ajunga la nominalizări, din propunerea medicului. Îi inteleg disperarea de a-si ajuta echipa la cat de putini sunt, dar oare ce e mai bine? Sa plece si sa nu mai fie in stare sa ii ajute deloc sau sa stea pe bara pana se reface si apoi sa intre in forma? Nu il va judeca nimeni daca va sta pe bara, dar isi risca prea mult sănătatea, e prea disperat băiatul asta”, a scris o fana a emisiunii Exatlon.

CITEȘTE ȘI:

A găsit pe plajă obiectul ăsta ciudat, nu mai văzuse niciodată așa ceva și l-a luat acasă ca să vadă ce e în el, dar a încremenit când l-a tăiat cu foarfeca și s-a uitat mai bine. Mulți cred că nu e posibil!

Totul s-a petrecut pe o plajă din Taiwan, aici, Serina Tsubakihara, o studentă din Japonia, era în vacanță pe insula Ishigaki, atunci când a pierdut aparatul foto, introdus într-o husă rezistentă la apă. „Făceam scuba diving și am pierdut camera când unul dintre prietenii mei a rămas fără oxigen și a avut nevoie de ajutor”, a povestit Tsubakihara.

Dar abia de aici înainte începe aventura de necrezut! Pierderea aparatului de fotografiat s-a petrecut în septembrie 2005, însă de atunci acesta a „călătorit” 250 de kilometri, fiind purtat de curenți, în cele din urmă fiind găsită de un grup de elevi de clasă primară, care curățau plaja: „Un băiat de 11 ani a găsit camera”, a povestit pentru BBC, profesoara Park Lee.

Arăta ca o piatră, acoperită de scoici. Au crezut că este distrusă de apă, apoi au descoperit cum să scoată camera din carcasa de protecție. Aparatul era complet funcțional și, culmea, cu bateria încărcată! Întorși la școală, copiii au postat pozele pe Facebook, cu un mesaj în chineză și japoneză. Într-o singură zi, mesajul a ajuns la studenta din Japonia. Impresionată, tânăra va călători în iunie în Taiwan, să le mulțumească personal copiilor și să recupereze camera, potrivit digi24.ro.

Întorși la școală, domnul profesor Lee și elevii au discutat despre ce ar trebui să facă. „Unii copii au spus să păstrăm aparatul, pentru că l-am găsit. Alții au sugerat să încercăm să-i găsim proprietarul. Ne-am așezat atunci și am stat de vorbă să vedem cum facem asta.“ Lee spune că prima dată i-a fost rușine să intre în pozele personale ale altcuiva și să le posteze, dar se pare că era singura variantă pentru a descoperi proprietarul. De vreme ce unele poze erau din Japonia, au crezut că proprietarul este japonez. Așaa că au postat mesajele în chineză și japoneză. Postarea a fost distribuită de 10.000 de ori iar într-o bună zi au descoperit proprietarul care a promis că în luna iunie va merge, împreună cu același aparat foto, în Taiwan să le mulțumească profesorului și elevilor săi, potrivit cotidianul.ro.

„Nu-mi venea să cred“, a declarat pentru BBC proprietara aparatului, Serina Tsubakihara. „Am fost foarte suprinsă când prietenii mei mi-au spus despre asta și mi-au trimis o postare cu pozele mele din aparat“.

aparat

a1

loading...
loading...