Unde să mergi în vacanță în anul 2021

Este clar pentru toată lumea că anul 2020 a adus modificări majore în modul nostru de viață și mai ales că pandemia prin care trecem a schimbat foarte mult felul în care călătorim și ne planificăm vacanțele.

Cu toate acestea, oamenii continuă să viseze la concedii peste mări și țări așa că, dacă te întrebi unde să mergi în vacanță în anul 2021, iată câteva sugestii originale, adaptate vremurilor pe care le trăim:

Trasee creative

Operatorii turistici din întreaga lume oferă opțiuni ecologice de concediu, bazate pe activități recreative în aer liber și pe o viață simplă, rurală. Găsiți astfel de pachete de vacanță la Dertour, indiferent dacă vreți să plecați într-o destinație externă sau v-ați decis să petreceți câteva zile de odihnă în România, la malul mării, în Delta Dunării, în Maramureș, pe Valea Prahovei sau în Bucovina.

Folosiți-vă creativitatea ca să vă configurați propriile itinerarii, consultanții în turism vă sprijină în acest demers și vă pun la dispoziție variante accesibile de transport și cazare.

De ce este atât de popular în anul 2021 acest concept de trasee creative? Pentru că oamenii au trecut printr-o perioadă plină de constrângeri, iar faptul că au libertatea să aleagă, mai mult, chiar să creeze opțiuni turistice noi, reprezintă un prilej de mare bucurie.

Printre cele mai apreciate trasee creative în România sunt: Cetăți și biserici fortificate din Transilvania, Pe drumuri de munte prin Transalpina și Transfăgărășan, Bogăția naturală și spirituală a Băniei, Dealurile Buzăului și Vulcanii Noroioși, La pas prin obcinele bucovinene, Cu bicicleta prin Dobrogea de nord, Circuitul băilor termale și multe altele.

Dacă vrei să mergi și în afara țării, ai la dispoziție trasee creative precum: Visul Reginei Maria de la București la Balcic, Noul Orient Express, Aventuri în peșterile Bulgariei, Cicloturism în Banatul sârbesc sau Drumul vinului în Republica Moldova.

Chiar tu poți să creezi noi excursii, care să spună povestea ta de vacanță în 2021, pentru că o destinație nu este doar un loc, ci reprezintă un nou mod de a vedea lucrurile care te înconjoară.

Trasee exotice

Dacă vrei să decizi din timp unde să mergi în vacanță în anul 2021, ia în calcul și ofertele personalizate pentru destinații exotice.

Visezi de multă vreme să ajungi în Maldive, Zanzibar, Caraibe, Bali, Seychelles, Dubai, India, Egipt sau Thailanda, acum este momentul să alegi locul preferat și să-l explorezi în stilul tău unic.

Ai la dispoziție trasee diverse și interesante, de exemplu Circuitul Phuket – Phi Phi Island – Khao Lak în Thailanda, Croazieră pe Nil, prin Hurghada – Luxor – Templul Karnak – Valea Regilor în Egipt, Triunghiul de aur Delhi – Agra – Jaipur din India, sau Nopți caraibiene: San Jose – Tortuguero – La Fortuna – Arenal – Golful Papagayo – Playa Hermosa.

Apelează la agenții de turism cu experiență, care să te ajute să-ți configurezi un traseu pe placul tău, cu transport sigur și cazare în funcție de bugetul pe care-l ai la dispoziție.

Este esențial să apelezi la colaborarea cu operatori turistici atestați, care să-ți garanteze securitatea călătoriei, condițiile sanitare necesare, să ofere rambursarea plăților în caz de anulare și să-ți pună la dispoziție servicii de call center și asistență online permanentă, ca să te bucuri pe deplin de călătoriile tale la mii de kilometri depărtare de casă.

Alege din timp unde vrei să mergi în vacanță în anul 2021, ca să obții informații utile, tarife convenabile și să te asiguri că vei avea un concediu reușit, așa cum meriți!

loading...
loading...