Un tânăr din Iași a ajuns de urgență la spital cu durere îngrozitoare în fund, le-a spus medicilor că și-a introdus aer comprimat în anus dintr-un motiv care i-a lăsat fără cuvinte, au sunat imediat poliția când au înțeles ce făcuse!

În ziua de sâmbătă dimineață a avut loc un accident de muncă extrem de ciudat la o companie locală din Iași. Un tânăr angajat în vârstă de 18 ani și-a introdus aer comprimat cu un pistol, în anus, iar acum se află în spital, în stare gravă, gestul l-a costat scump fiindcă multe organe i-au fost afectate.

Se pare că incidentul s-a petrecut în jurul orei 09:00, băiatul se juca cu pistolul care nu este o armă, ci o unealtă folosită la curățarea pieselor. Însă joaca s-a cam terminat în momentul în care a dorit să se ,,răcorească” în partea dorsală, a vrut să facă o glumă, dar pistolul s-a descărcat când și l-a introdus în anus. În urma acestei isprave, mai multe organe i-au fost afectate, mai ales colonul.

Băiatul de 18 ani lucra de trei săptămâni în cadrul companiei, și a fost găsit inconștient într-o încăpere, de către un coleg care a și sunat la urgențe.

El a fost transportat de urgență la spitalul Sfântul Spiridon, fiind acolo operat de urgență având pneumopetitoneu, ruptură de diafragmă și pneumothorax. Potrivit ziaruldeiași.ro, Polițiștii au deschis un dosar penal de cercetare. O anchetă este în desfășurare și la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Iași.

Fabrica în care s-a întâmplat incidentul este cea mai mare din judeţul Iaşi, având cea mai mare cifră de afaceri din zonă şi peste 1.700 de salariaţi, potrivit Adevărul.

Surse: ziaruldeiasi.ro, Adevărul

CITEȘTE ȘI:

Câinele a început să urle și să sară pe ei în pat, în mijlocul nopții, dar când s-au dus în camera fetiței au înghețat de frică. Ce se întâmplase nu vor putea uita niciodată, ce au văzut e înfiorător!

În urmă cu șase ani soții Brousseau au adoptat un câine, însă nu știau că peste câțiva ani aest câine le va arăta cât este de special și că îi va răsplăti pentru faptul că l-au adoptat și l-au transformat într-un nou membru al familiei lor.

Era seară atunci când Duke a intrat în camera stăpânilor lui și a început, aparent din senin, să sară când pe mamă, când pe tată. Atât de agitat era încât i-a trezit, nu era chip să mai doarmă cu el în aceeași încăpere.

,,De obicei, este un câine ascultător. Agresivitatea lui mi s-a părut foarte bizară”, a declarat Jenna Brousseau.

Tocmai fiindcă Duke era de obicei cel mai liniștit și mai bun câine, cei doi și-au dat seama imediat că ceva nu era în ordine. În momentul în care s-au luat după câine, patrupedul i-a dus direct în camera unde dormea fiica lor în vârstă de numai 9 săptămâni.

Însă când au văzut-o pe micuță, au înghețat! Micuța Harper părea că nu mai respiră! Doar o secundă i-a trebuit memei să apuce un telefon și să sune după o ambulanță, aștfel că fetița lor a fost dusă la spital în cel mai scurt timp.

După câteva clipe de coșmar pentru familie, în cele din urmă medicii i-au salvat viața copilei.

,,Dacă Duke nu reacţiona în felul acela, ne-am fi culcat la loc. Este câinele perfect! E clar că ne-a fost scris să-l adoptăm“, a spus mama fetiţei.

 

loading...
loading...