Un spatiu mic, atat de multe avantaje necunoscute pentru orice tanar

Majoritatea oamenilor sunt incantati cand aud de posibilitatea mutarii intr-un apartament mare, chiar daca sunt singuri si, de cele mai multe ori, spatiul ar fi mult prea mare pentru acestia. Posibilitatea achizitionarii unui spatiu mic, dar comod, pare de cele mai multe ori ultima solutie, in caz ca ceva grav se intampla. In cele mai multe dintre cazuri se ajunge ca sa se plateasca cativa ani in continuu chirie, numai ca respectivul sa nu se mute la garsoniera.

In cele din urma, dupa mult timp, se realizeaza ca, de fapt, strategia nu a fost una dintre cele mai inteligente si nici eficiente. Tocmai de aceea, am decis sa facem o lista cu avantajele pe care le ofera o garsoniera bine aleasa unui tanar la inceput de drum, unei persoane singure sau unui cuplu, fara copii. Cu putin ajutor din partea compariimobiliare.ro, se va gasi garsoniera perfecta, care poate chiar sa fie una dintre garsoniere de vanzare Bucuresti.

Multi bani economisiti din start

Intr-un oras mare, care ofera asa de multe in ce priveste viata de noapte, dar si activitatile culturale, ar fi pacat sa se investeasca mult prea multi bani pentru un apartament. Nimeni nu doreste sa fie acel prieten care nu poate sa iasa niciodata in oras din cauza faptului ca aproape toti banii se duc pe rata la apartament si la intretinere.

E normal ca si factura la intretinere sa fie mai mare, deci din start, achizitionarea unei garsoniere se dovedeste un dublu avantaj. Daca deja exista si o suma ceva mai mare de bani pusa deoparte, satisfactia din acest punct de vedere este deja asigurata.

O stare mai buna de spirit

Pentru unele persoane, spatiul mic, bine organizat poate sa fie mai placut pentru ochi decat acel spatiu, intins, gol, fara personalitate de cele mai multe ori. In plus, pentru cei care se simt singuri, intoarcerea acasa, intr-un loc mult prea mare poate chiar sa reprezinte un moment trist, aproape vecin cu depresia. Garsoniera, in schimb, este un spatiu prietenos, cald, care parca invita pe oricine la o stare accentuata de bine, in care grijile cotidiene au disparut pe loc.

Mai multa ordine si disciplina

Intr-o garsoniera acest lucru este vital, deoarece orice obiect in plus sau in minus se observa de indata si poate strica tot aspectul incaperii. Pentru a se asigura confortul pe deplin este, in acest caz, o nevoie enorma de aranjare, dar si de triere a lucrurilor.

Ca o mica concluzie: vor fi mai putine lucruri inutile, dar si o organizare mai buna a celor ramase. Orice se va putea gasi mult mai usor, fara nicio bataie de cap in plus.

Creativitatea, mai importanta ca niciodata

O garsoniera, spre deosebire, de un apartament, chiar are nevoie de un plus de elemente decorative. Spatiul mic, pentru a putea fi mai placut celui care locuieste are nevoie de un plus de creativitate. Nu poate fi vorba de supraaglomerare, deci trebuie sa fie gasite solutii mici, de bun gust, care sa ofere relaxare. In plus, fiecare spatiu trebuie sa fie exploatat la maximum!

S-a putut observa in linii mari cat de placut poate fi locuitul intr-o garsoniera, care are multiple avantaje, printre care si nevoia de minima intretinere. In plus, reprezinta o investitie relativ mica, care nu va insemna multi ani de rate la banca.

E solutia ideala pentru oricine doreste sa isi traiasca viata la intensitate maxima si nu sta prea mult in casa!

loading...
loading...