Un bătrân de 77 de ani și-a îmbătat nepoata, dar ce a urmat apoi este strigător la cer! „Este unul dintre cele mai tulburătoare lucruri pe care le-am văzut în 27 de ani de carieră!”

Un bărbat de 77 de ani și-a îmbătat nepoata, o tânără în vârstă de 20 de ani. Bărbatul nici măcar nu a ținut cont că în casă se afla și soția lui și a profitat de tânăra aflată în imposibilitatea de a se apăra.

James Allen, de 77 de ani, un american din Ohio, a fost arestat marți după ce poliția a primit o înregistrare oribilă.

În imagini se observă clar cum bătrânul o violează pe tânăra de 20 de ani, care se afla într-o stare avansată de ebrietate. Aceasta încearcă să se opună și îi spune bătrânului, care îi este bunic, să înceteze.

Cu ultimele puteri, tânăra a luat telefonul și, fără ca bătrânul să observe, a filmat oribilul atac. Apoi, e a trimis imaginile unei prietene, care a anunțat imediat poliția.

Oamenii legii au ajuns la locuința acestuia și l-au arestat imediat. În momentul atacului, în locuință se afla și soția bărbatului, bunica maternă a tinerei. unul dintre polițiștii care anchetează cazul și care a văzut filmarea a declarat: „Este unul dintre cele mai tulburătoare lucruri pe care le-am văzut în 27 de ani de carieră!”.

Sursa: toledoblade.com

loading...
loading...