Un bărbat a ajuns la urgențe cu organul genital RIGID, ce a scos la iveală radiografia i-a băgat pe medici în sperieți

Unii oameni au o reală frică de medici și oricât ar suferi, ei tot nu vor să meargă la un specialist. Acesta a fost și cazul lui Chen, un chinez care a găsit într-o zi sânge în urină și, fiindcă nu a vrut să meargă la medic, el a decis să se examineze singur. De aici situația a devenit asemenea scenariului unui film de groază.

Dorind să știe care ar putea fi cauza sângerării, Chen a început să își examineze singur uretra cu un instrument mai neortodox – un bețișor pentru mâncare chinezească!

Din nefericire pentru el a ajuns să îndese atât de mult bețișorul în organul său intim încât nu a mai putut să îl scoată. Abia în acel punct a înțeles că nu prea mai are de ales și trebuie, dacă mai vrea să trăiască, să meargă la camera de gardă pentru a primi îngrijirile medicale de care are nevoie.

În cele din urmă medicii au văzut la radiografie că bețișorul era înfipt adânc, ajungea chiar și la cavitatea abdominală, iar operația a fost una extrem de serioasă. Lui Chen i-a luat mult timp pentru a se recupera. Nu putem decât să bănuim că Chen tot nu are o părere prea bună despre doctori în urma acestei experiențe…

bat

Sursa

loading...
loading...