Ultimele imagini cu Emiluț fac ravagii pe Facebook. Alături de cine a fost fotografiat băiatul-fenomen de pe Youtube: „Norocosule!” A stârnit invidia tuturor

Emiluț, băiatul-minune de pe Youtube, a fost surprins recent în compania a trei tinere domnișoare foarte frumoase. Băiatul a fost pozat alături de ele atât în curtea unei case, cât și într-o mașină, semn că sunt buni prieteni, sau posibil chiar rude. Fanii lui au fost induși în eroare de faptul că nu a făcut nicio descriere în momentul în care a făcut public colajul, chiar dacă toți s-au înghesuit să reacționeze și să dea like după like.

În poza postată pe pagina oficială de Facebook a lui Emiluţ, băiatul apare alături de trei tinere care zâmbesc larg, semn că sunt fericite că au putut să se fotografieze de micul star de pe YouTube. Imaginea a strâns într-un timp scurt sute de like-uri şi a fost distribuită de mai multe ori. Unii dintre internauţi nu şi-au putut ţine în frâu invidia şi i-au scris lui Emiluţ: „Vedeţi ce de femei are Emiluţ?”, „Nouă nu ne dai?”, „Norocosule!” sunt trei dintre mesajele strânse de fotografia pe care o puteți vedea mai jos.

emilit-inconjurat-de-femei-frumoase-cancan

Vă reamintim că Emiluț a devenit viral și cunoscut întregii țări după ce milioane de persoane au văzut clipuri savuroase în care el este personajul central. Emiluț este un băiat care în această lună va împlini 5 ani, deși este mult mai matur în gândire, vorbește ca un adult, într-un limbaj neaoș ardelenesc savuros. El locuieşte în localitatea Cefa din judeţul Bihor, situat între municipiile Oradea şi Salonta, la distanţă de nouă kilometri de frontiera româno-maghiară.

Iată o monstră a farmecului copilului-minune care a cucerit România:

CITEȘTE ȘI:

Cât de mult a slăbit cântăreața Nicoleta Voica! Are puțin peste 60 de kilograme și s-a logodit de curând! Arată ca la 20 de ani…

Iubita cântăreața de muzică populară, Nicoleta Voica, s-a săturat să urmeze tot felul de diete extrem de stricte, dar fără rezultat, drept urmare a luat o decizie foarte importantă pentru ea: și-a făcut o operație de micșorare a stomacului, după ce a văzut mai multe vedete reușind să devină suple datorită acestei metode.

Operația a avut loc în urmă cu doi ani, iar până în acest moment a reușit să slăbească 35 de kilograme. Artista a scăpat de brațele „pufoase”, dar și de fața rotundă și de colăceii de la burtă și în prezent se simte extrem extrem de bine. Astăzi a ajuns să adore să posteze imagini cu ea pe rețelele de socializare, pare a fi un alt om, se simte mult mai bine în pielea ei, ba mai face și sport. Viața ei s-a schimbat în totalitate.

Nicoleta Voica a slăbit foarte mult, și nu pentru că a renunțat la mâncărurile ei preferate, dar spune că după câțiva dumicați este deja sătulă. „Nici nu pot sa zic ca mananc. Ciugulesc mai mult, ca ma satur imediat”, a spus vedeta.

Acum, că are o siluetă de invidiat, de curând s-a logodit cu bărbatul despre care spune că este sufletul ei pereche. Este îndrăgostită lulea și speră că soțul numărul 4 îi va fi alături până la adânci bătrâneți.

„Dupa Craciun ne-am si logodit. Cand o sa facem nunta o sa stie toata lumea. Nu mi-ar fi placut ca cineva sa scrie ceva ce nu e adevarat. Am fost sinceră cu voi mereu. Sper sa tina iubirea asta pana la sfarsitul zilelor mele”, a spus Nicoleta Voica. Logodnicul vedetei lucrează în marketing și a declarat că o adoră pe vedetă.  Iată cum arată ea acum:

nicoleta-voica-e-mai-frumoasa-ca-niciodata

loading...
loading...