ULTIMA ORA: Un nou INCIDENT în Manchester. Bubuitură puternică la un centru comercial din centrul oraşului: Poliţia a evacuat zona

Poliţia a evacuat zona din jurul centrului comercial Manchester Arndale, în contexul în care mai mulţi martori au anunţat că au auzit o “bubuitură puternică”, informează presa internaţională.

Un martor a relatat pentru Reuters că a văzut zeci de persoane părăsind zona în fugă. Poliţia din Manchester a anunţat că anchetează “un incident” la centrul comercial Arndale, fără a oferi mai informaţii.

Un reporter al postului BBC a transmis că mai mulţi martori au declarat că au auzit focuri de armă. Acest centru comercial a fost vizat de un atac terorist în 1996.

Bomba folosită în atacul din 1996 avea 1500 de kilograme de încărcătură explozivă și s-a soldat cu 200 de răniți. A fost cel mai grav atac din Manchester până acum.

Incidentul are loc la doar câteva ore după ce cel puţin 22 de persoane au decedat în urma unui atentat terorist care a avut loc la Manchester Arena.

 

Surse: Mediafax, Digi24

loading...
loading...