Ultima oră! Soția acuzată că a făcut copii cu fratele ei a fost la detectorul de minciuni! Informațiile care au ieșit la iveală sunt incredibile: „Mi-a dat și mie cu parul în cap”

Au apărut noi detalii în cazul celor doi soți Dinulescu, în care soțul își acuză soția că a făcut copii cu fratele său.

În cadrul emisiuni televizate care a prezentat cazul a intervenit și fratele Feliciei, femeia acuzată, acesta a vrut neapărat să își exprime părerea despre acuzațiile cumnatului. Fratele a negat totul, și a precizat că nimic nu este adevărat. În plus, fratele Feliciei a mai declarat că este și el într-o relație, că are și copii, drept urmare acuzațiile că ar fi făcut copii cu sora lui i se par inumane.

„Nu este adevărat nimic. A spus şi de tata vorbele astea. Stau şi eu în concubinaj cu o femeie, am cinci copii. Nu pot să-mi dau seama de ce a spus asta. O avea ceva cu mine, oricum nu ne-am înţeles niciodată. Sora mea ar trebui să-şi caute în altă parte să stea”, a spus fratele Feliciei.

Totodată, Felicia a fost supusă testului cu detectorul de minciuni. La întrebarea dacă a întreținut relații intime cu fratele și cu tatăl său, femeia a răspuns negativ, iar detectorul de minciuni a dovedit că spunea adevărul.

În aceeași emisiune și-a făcut apariția și tatăl Feliciei, femeia acuzată. Acesta a declarat că dorește să își scape fiica de bătăile soțului, dar nu are loc în casa lui și pentru ea și pentru nepoți: „O bate, o trimite la muncă şi el stă şi ascultă muzică. Am încercat să vorbim, dar degeaba. Mi-a dat şi mie cu parul în cap. Eu muncesc, soţia mea este bolnavă. Nu pot să o iau pe fiica mea cu copiii să o aduc acasă pentru că nu am unde să o ţin. Trebuie să se înţeleagă amândoi”.

tata

CITEȘTE ȘI:

Lovitură îngrozitoare pentru Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană! Cei mai afectați sunt copiii lor! Decizia luată de instanță l-a enervat la culme pe Prigoană! Ce s-a întâmplat în familia lor

În urmă cu trei zile, instanța a luat o decizie foarte importantă referitor la copiii Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană.

Maximus și Eduard, băieții celor doi, vor trebui să urmeze un program de consiliere psihologică cu un specialist din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Sector 5. Judecătoria Sectorului 5 a luat această decizie în urmă cu 3 zile, în camera de consiliu. Se pare că solicitarea a fost făcută de către DGASPC sector 5, decizia îi obligă, practic pe părinți, să le asigure celor doi copii ajutorul unui psiholog, lucru care se pare că a fost un subiect sensibil pentru fostul cuplu.

„Admite cererea. Stabileste ca minorii PMM si PEG sa urmeze un program de consiliere psihologica in vederea punerii in executare a titlului executoriu in sentinta civila nr…. a Judecatoriei sectorului 3. Consilierea psihologica va fi efectuata de catre un psiholog din cadrul DGASPC sector 5, prin sedinte saptamanale pe o perioada de 3 luni. Obliga pe debitorul Bahmuteanu Adriana Cristina sa aduca la indeplinire masurile dispuse in sarcina sa de catre psihologul desemnat in scopul bunei desfasurari a sedintelor de consiliere. La finalizarea programului, psihologul desemnat va intocmi un raport pe care il va inainta instantei de judecata, executorului judecatoresc si DGASPC Sector 5”, se arată în hotărârea instantei.

Bahmu și Prigoană au avut în trecut opinii total opuse față de nevoia copiilor de a merge la psiholog, cea care susținea această idee era Adriana, care considera că cei doi băieți sunt afectați de divorțul părinților. Pe de altă parte, Prigoană își acuza fosta soție că ea e cauza problemelor copiilor.

Sursa: wowbiz.ro

loading...
loading...