Ultima oră! Sanda Ladoși și soțul ei, săltați de DIICOT la 6 dimineața, de acasă! Acuzațiile sunt grave, de ce sunt suspecți

Sanda Ladoși și partenerul ei de viață, Ștefan Tache, au fost ridicați de către organele DIICOT, acuzațiile care li se aduc sunt grave.

Celebra cântăreață Sanda Ladoși și soțul ei, alături de care are doi copii, au ajuns pe mâna DIICOT marți, după ce au fost ridicați de acasă cu noaptea-n cap, la ora 6:00.

Cei doi sunt audiați după ce au fost acuzați pentru o fraudă de un milion de euro. Atât artista cât și soțul său sunt acuzați de înființarea unui grup organizat, de aderare la grup infracțional organizat, delapidare, bancrută frauduloasă, înșelăciune și falsuri în scris.

Prejudiciul de un milion de euro este față de Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile mici şi mijlocii.

Aceasta nu este prima dată când soțul Sandei Ladoși a fost arestat. El a fost acuzat și în 2013, sub acuzația că a fost creierul unei rețele de evazioniști, însă pe atunci paguba era și mai mare, de 4 milioane de euro.

Procurorii au descoperit atunci 18 firme de 3 categorii cele mai multe administrate de Ştefan Tache. Atunci, Ştefan Tache a stat aproape trei luni în închisoare.

Revenim cu mai multe informații, știre în curs de actualizare. 

Sursa: Antena 3

CITEȘTE ȘI:

Câinele a început să urle și să sară pe ei în pat, în mijlocul nopții, dar când s-au dus în camera fetiței au înghețat de frică. Ce se întâmplase nu vor putea uita niciodată, ce au văzut e înfiorător!

În urmă cu șase ani soții Brousseau au adoptat un câine, însă nu știau că peste câțiva ani aest câine le va arăta cât este de special și că îi va răsplăti pentru faptul că l-au adoptat și l-au transformat într-un nou membru al familiei lor.

Era seară atunci când Duke a intrat în camera stăpânilor lui și a început, aparent din senin, să sară când pe mamă, când pe tată. Atât de agitat era încât i-a trezit, nu era chip să mai doarmă cu el în aceeași încăpere.

,,De obicei, este un câine ascultător. Agresivitatea lui mi s-a părut foarte bizară”, a declarat Jenna Brousseau.

Tocmai fiindcă Duke era de obicei cel mai liniștit și mai bun câine, cei doi și-au dat seama imediat că ceva nu era în ordine. În momentul în care s-au luat după câine, patrupedul i-a dus direct în camera unde dormea fiica lor în vârstă de numai 9 săptămâni.

Însă când au văzut-o pe micuță, au înghețat! Micuța Harper părea că nu mai respiră! Doar o secundă i-a trebuit memei să apuce un telefon și să sune după o ambulanță, aștfel că fetița lor a fost dusă la spital în cel mai scurt timp.

După câteva clipe de coșmar pentru familie, în cele din urmă medicii i-au salvat viața copilei.

,,Dacă Duke nu reacţiona în felul acela, ne-am fi culcat la loc. Este câinele perfect! E clar că ne-a fost scris să-l adoptăm“, a spus mama fetiţei.

loading...
loading...