Ultima oră printre vedete! Gina Pistol a confirmat povestea, după ce s-a aflat că e cu Smiley: ,,E foarte fain să…”

Gina Pistol a vorbit despre noul iubit, mărturisind faptul că nu mai este singură și că are o persoană specială în viața sa, potrivit cancan.ro. După ce a petrecut o noapte la Smiley acasă, vedeta a confirmat că are un iubit, fără însă a-i dezvălui identitatea.

Iată declarațiile sale, potrivit cancan.ro:

,,Acum să spun că sunt chiar a nimănui, aşa, nu cred că mă crede nimeni, da, există cineva! Există o persoană care îmi spune noapte bună, bună dimineaţa, la fel îi spun şi eu. Sunt mai multe persoane care îmi spun asta (n.r. că o iubesc), începând de la familie până la prieteni foarte apropiaţi. Şi e foarte fain aşa să ştii că eşti iubit şi să te simţi iubită. Am şi eu momente când sunt mai tristă, am şi eu momente când am probleme, ca orice om normal. Dar prefer să încerc să trec peste el cu zâmbetul pe buze”.

Ce spune vedeta despre visul de a fi mămică în viitor:

,,Măi, să ştii că de la o vreme încoace, adică după ce am trecut de 30… Ştii, de la vreo 28 de ani mă gândeam mamă, la gata, la anul fac un copil. Cred că e momentul să fac şi eu un copil. Am făcut 29 de ani. Mă gândeam la 29 de ani, gata, la anul fac un copil. Şi uite că de la 28 de ani şi până acum, tot aşa zic că fac un copil, că aşa trebuie. Parcă am început să simt şi eu lucrurile astea. Aş vrea să pot lăsa şi eu ceva în urma mea, ştii? Pentru că ar fi păcat ca oamenii mişto să nu facă copii. Consider că e dreptul meu faţă de pământul ăsta, să fac şi eu un copil”.

Despre momentele copilăriei, Gina a povestit că deși au fost dure, au ajutat-o să devină femeia puternică și independentă pe care o vedem astăzi:

,,Eu de fel sunt un om foarte pozitiv şi foarte optimist. Aşa am fost de când eram mică. Tot timpul am fost cu zâmbetul pe buze, chiar dacă am avut şi eu… mi-au lipsit multe lucruri în copilărie. Începând cu un tată şi până la chestii financiare, dar eu de mică ştiam că o să fie acolo, că o să fiu independentă şi că voi obţine tot ce îmi doresc eu. Părinţii mei s-au despărţit când eu aveam şase ani, aproape şapte. Mamă, săraca, a încercat să ne crească cum a considerat ea că e mai bine şi a făcut-o foarte bine. Când am început eu să muncesc, de pe la 17 ani, am devenit independentă. Primul meu job a fost ca operator xerox. Eu de meserie sunt optician şi unde făceam eu practică la optică, m-am angajat ca operator xerox pentru că da, voiam să câştig banii mei şi voiam să fiu un stâlp de sprijin în casă”.

Sursa: cancan.ro 

loading...
loading...