ULTIMA ORĂ: INCENDIU URIAȘ la un BLOC TURN din LONDRA. Bilanțul victimelor și IMAGINI ÎN DIRECT de la locul incendiului

Un bloc de 27 de etaje din centrul Londrei este în flăcări. Peste 200 de pompieri acționează cu 45 de utilaje pentru a stinge flăcările care macină în totalitate clădirea.

Situația este cu adevărat dramatică fiindcă blocul are 120 de apartamente în care locuiesc aproximativ 200 de persoane, așa încât până în acest moment nimeni nu știe câte persoane au reușit să iasă din case în siguranță și care este numărul victimelor.

Martorii spun că din interior se aud strigăte disperate de ajutor. Mai mult decât atât, unii locatari ar fi încercat să iasă pe geamuri folosind frânghii improvizate din cearşafuri legate unele de altele. Medicii au acordat până acum ajutor doar câtorva persoane rănite sau intoxicate cu fum, conform DCnews.

Incendiul a izbucnit la ora 1 dimineața, ora României, cauza fiind deocamdată necunoscută. La această oră flăcări uriașe ies pe ferestrele blocului și temperatura depășește norma cu câteva sute de grade!

Utilajele și echipele de salvatori ajung doar până la etajele 6-7,iar flăcările par de nestăpânit până în acest moment. Presa londoneză scrie că în același bloc ar mai fi existat probleme similare și în 2012, mai exact fluctuații mari de tensiune.

Surse: dcnews, Daily Mail

loading...
loading...