Ultima oră în cazul Denisei Răducu! La ce înțelegere au ajuns cumnatul și iubitul ei, în memoria cântăreței. Se va întâmpla de acum înainte

Ușor-ușor lucrurile par să se liniștească în familia Denisei, după ce timp de săptămâni în șir iubitul cântăreței a făcut tot ce era omenește posibil pentru a se împăca cu mama ei, acum a intervenit o înțelegere de ultim moment între el și cumnatul Denisei.

Surse apropiate familiei spun că în acest fel iubitul ei ar simți că ar face ceva în memoria femeii adorate. Așa se face că Florin, iubitul Denisei, i-a cerut lui Florian, cumnatul ei, să îl lase pe el să se ocupe de tot ce se poate numi afacere, în numele lor.

Cumnatul și-a dat acordul, cât timp Florin va reuși să facă ,,naveta” Spania-România, pentru a se ocupa de ,,moștenirea” Denisei.

Acest lucru înaseamnă că de acum înainte el se va ocupa de toate încasările pe care le-ar putea face din posibilele închirieri ale apartamentului din București al regretatei artiste, dar și de restul lucrurilor din care ar putea, teoretic, să scoată bani: drepturi de autor și conturi de socializare.

Un apropiat al familiei a declarat, potrivit spynews.ro: ,,Florin s-a întors în Spania, dar vrea să se ocupe și de tot ce înseamnă moștenirea Denisei, fără să câștige niciun leu din asta. Așa simte că face ceva pentru ea, mai ales că și acum o plânge fără oprire”.

Sursa: spynews.ro 

loading...
loading...