Ultima oră! E celebru și a dispărut de 5 zile! Cunoscuții se tem de ce e mai rău. Ce i-au găsit în mașina goală e cumplit! Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Un cunoscut lăutar a fost dat dispărut de cinci zile! Este vorba despre Nicolae Barbu, care, potrivit ultimelor informații, a dispărut de acasă sâmbătă, 19 mai. Deși rudele și prietenii încă nu au renunțat la speranță, și încă se roagă pentru o minune, toate dovezile conduc la ipoteza suicidului.

În vârstă de 42 de ani, Nicu Barbu este căutat de polițiști în zona lacului Siriu, unde i-a fost găsită mașina abandonată. În autoturismul intrumentistului au fost găsite telefonul și un bilet de adio în care lăutarul și-a justificat decizia de a se sinucide invocând neînțelegeri cu soția sa. Bărbatul este căsătorit și are o fata de 14 ani, potrivit fanatik.ro.

„Dragi prieteni nimeni nu stie nimic de Nicu Barbu. Este dispărut de sâmbătă. Distribuiți va rog și dacă aveți relații despre el sunați la poliția Patarlagele sau 112” este mesajul scris de prietenii lăutarului pe Facebook, în speranța că vor afla ceva despre el, potrivit stiridebuzau.ro. Nicu Barbu este instrumentist într-o formație care cântă la petreceri pe Valea Buzăului, potrivit aceleiași surse.

lautar-cunoscut-din-buzau-disparut-1024x493

CITEȘTE ȘI:

Gheorghe Turda și-a găsit perechea la 70! E cu 23 de ani mai tânără și arată ca un fotomodel fierbinte! Deja a dus-o în casa părintească şi a prezentat-o familiei!

La vârsta de 70 de ani, Gheorghe Turda trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de o fată mai tânără cu 23 de ani decât el. E vorba despre interpreta de muzică populară Nicoleta Voicu (47 ani), care îl însoţeşte peste tot, semn că se înţeleg foarte bine şi că tânăra a trecut ”probele” şi a devenit iubita oficială a cântăreţului de muzică populară.

Se pare că interpretul ar fi curtat-o luni de zile, iar acum este fericit. Din 2008, de la moartea soţiei sale, Elisabeta, care a luptat 20 de ani cu leucemia, interpretul a încercat mai multe relaţii, dar au eşuat. Acum, noua sa relaţie, cea cu Nicoleta Voicu, merge foarte bine. Cei doi artişti sunt împreună peste tot şi nu-şi mai ascund sentimentele, potrivit click.ro.

Foarte recent, artistul a fost invitat la un eveniment în zona sa natală, în Maramureș, și a profitat de ocazie pentru a-și duce iubita timp de o săptămână în casa părintească de la Săpânța, pentru a o prezenta familiei! Cei doi au locuit chiar în casă, acolo unde a mai rămas doar sora artistului.

Impresionată de căldura pe care a simţit-o din partea familiei artistului, Nicoleta a scris o poezie pe care a postat-o pe Facebook: „Bat clopotele în Săpânţa/ Miroase a viaţă pe pământ. Aici s-o semănat sămânţa Omului cu care sunt. În rugăciuni mi-am pus dorinţa/ să fie bine pentru noi. Şi pentru iubirea noastră/Vom trece prin furtuni şi ploi”, a scris ea pe reţeaua de socializare.

Cei doi au aprins lumânări şi s-au rugat la mormântul mamei lui Turda din celebrul Cimitir Vesel din Săpânţa, şi la cel al fratelui artistului: „Mă impresionează felul lui de-a fi, dincolo de ceea ce vede publicul pe scenă, este sensibil şi generos. Mă bucur că viaţa mi-a dat această şansă de a întâlni un om ca el. Când am aprins lumânări, mi-a spus: «Hai să ne rugăm pentru noi: eu aprind pentru tine, tu aprinde pentru mine!» Nu am cuvinte să-l pot descrie, aşa cum nu oricui îi este dat să îl cunoască şi-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru secunda în care am acceptat prima invitaţie în oraş”, a mărturisit Nicoleta pentru click.ro.

m1

loading...
loading...