ULTIMA ORĂ: s-a STINS DIN VIAȚĂ ILEANA CIUCULETE! E incredibil ce spun APROPIAȚII FAMILIEI despre ULTIMELE EI ZILE. Uite care a fost DRAMA NECUNOSCUTĂ prin care a trecut în ULTIMII ANI de viață

Ileana Ciucilete, cunoscuta și îndrăgita cântăreață de muzică populară a murit marți la vârsta de 59 de ani, în brațele soțului său, în urma unei ciroze galopante izvorâtă dintr-o hepatită C.

Conform ultimelor informații, ea a ajuns la spital din cauza unei banale răceli, dar soțul său spune că suferea de ciroză hepatică. Cea care a publicat anunțul morții sale pe Facebook a fost jurnalista Mara Bănică, iată ce a scris aceasta:

,,Sunt in stare de soc. Am citit, scurt, in ziare. Apoi l-am sunat pe Cornel, in speranta unei glume proaste. Nu…Ileana s-a prapadit, in spital, in bratele lui. Mi-a spus, printre lacrimile lui si ale mele ca Ileana a facut o ciroza galopanta dintr-o hepatita C despre care nu stia. Doamne! Mie tot nu mi vine sa cred!. Ileana era intr-o forma de zile mari, asa cum o stim cu totii. Mi-e greu sa vorbesc de ea la trecut. Foarte greu. Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul!”

Ileana Ciuculete s-a născut în 20 septembrie 1957, în comuna doljeană Vela. De-a lungul anilor ea a fost solista mai multor ansambluri folclorice printre care și Ansamblul ,,Nicolae Bălcescu” din Craiova, Ansamblul folcloric ,,Călușul” din Scornicești și Ansamblul ,,Danubius” din Drobeta Turnu-Severin, conform stirileprotv.

Iată ce a povestit Nicoleta Stan în cadrul unei emisiuni televizate: ,,Nu stiau de aceasta boala, avea niste pietre la fiere. Trebuia sa faca o operatie la fiere si spunea ca nu ar face interventia inainte de niste analize amanuntite. Si in seara asta sotul ne-a spus ca a murit din cauza unei hepatite C. Era extraordinar de fericita si de rasfatata”.

Deși era mereu cu zâmbetul pe buze, Ileana Ciuculete ducea o povară foarte grea: în urmă cu trei ani, cei doi băieți ai artistei, Mugurel și Cristi, și-au ponegrit mama la televizor. Trecuți de 30 de ani, ambii baieți, dar si tatăl lor, i-au reproșat artistei ca i-a abandonat și că nu s-a îngrijit de ei.

Iată ce a declarat Mugurel Sfetcu, la emisiunea ,,Happy Hour”, la acea vreme: ,,Clasele I-IV le-am făcut la o școală general, aici, în Craiova, la străbunici, după care clasele V-VIII la București. Mama s-a mutat acolo, ne-am mutat și noi acolo. Am stat numai prin vecini. Ea era plecată mereu. Noi eram tot singuri. Am stat pe la internat și pe la alții. Nu aș dori nimănui să pățească așa ceva. Era greu la internat. Numai copii din familii dezorganizate. Era legea junglei acolo, ne băteam toată ziua să supraviețuim. Mi-amintesc că l-am sunat pe faratele ei să vină să ne ia. Internatul era aproape de casa pe care o avea ea în București. Nu a venit o dată să ne viziteze. În clasa a noua s-a căsătorit cu al doilea soț. La început a fost ok, dar după a început el să se impună. Ea a început să îi cumpere lui ce voia el. Se purta urât cu mine pentru că semăn cu tatăl meu. Am avut o copilărie foarte grea din cauza ei. Chiar dacă ești major nu înseamnă că nu mai ai nevoie de ajutor în viață. M-au ajutat alți străini. La noi parcă au fugit părinții de noi. Eu şi fratele meu parcă le-am stat ca o suliţă în coastă ei şi soţului. Nici nu a fost la nunta mea, i-am dus invitaţia, dar nu a venit. Ne-am luat viaţa în piept de la 18 ani. Ea s-a schimbat foarte mult de când s-a căsătorit cu al doilea soţ. A trebuit să stăm pe la rude, pe la prieteni. Mama spunea la televizor că am douăzeci şi ceva de ani. Mă durea să văd că nu ştie ce vârstă am”.

Haideți să ne amintim de ea și să îi onorăm memoria ascultând această frumoasă melodie:

Surse: stirileprotv, click, antena3 

loading...
loading...