ULTIMĂ ORĂ! ACCIDENT GROAZNIC în apropiere de vama Nădlac. Mai mulţi MORŢI şi RĂNIŢI, după ce un autocar românesc, cu 17 de persoane la bord, s-a ciocnit cu un TIR. E TERIFIANT cum arată locul ACCIDENTULUI!(GALERIE FOTO + VIDEO)

Un accident teribil s-a produs în Ungaria, în această dimineaţă, pe autostradă, la trei kilometri de Punctul de Trecere a Frntierei Nădlac – Csanadpalota.

Potrivit poliţiei, un autocar cu numere româneşti, în care se aflau 25 de persoane, s-a ciocnit cu un TIR, după care a urmat un carambol în care au fost implicate mai multe vehicule. Patru persoane au murit şi mai multe au fost rănite în urma impactului. Rănitii vor fi transportati la Szeged.

“Şase cetăţeni români răniţi au fost transportaţi la unitățile sanitare din Szeged și Mako”, suţine MAE.

Update ora 12:01 – Bilanţul victimelor a ajuns la cinci persoane decedate şi 12 rănite, anunţă Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU).

fdgfdgd

Potrivit reprezentanţilor DSU, 39 de persoane au fost implicate în accidentul produs în Ungaria, la aproximativ doi kilometri de graniţa cu România. Cinci persone au murit, iar 12 au fost rănite, patru din acestea fiind în stare gravă.

gfdg
Autorităţile maghiare au solicitat ajutor autorităţilor române. Serviciul Judeţean de Ambulanţă Arad a trimis la locul accidentului şapte ambulanţe – conform directorului medical Mircea Merea – în timp ce SMURD s-a deplasat la faţa locului cu două autospeciale: cea de la Arad şi cea de la Nădlac – potrivit maiorului George Pleşca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

hgfhgf

De asemenea, mai multe persoane au rămas încarcerate în autovehicule în urma accidentului rutier de pe autostradă, ISU Arad fiind pregătit să intervină cu descarcerarea grea şi punctul medical avansat.

Potrivit primelor informaţii, se pare că vizibilitatea foarte redusă – din cauza ceţii dense ar fi fost cauza producerii carambolului.

img

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (9:30), Pe autostrada A1 Arad – Nădlac, între kilometrii 536 şi 584, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind de 100-150 de metri.

Update 12:20 – Conform unui comunicat al MAE, printre persoanele decedate se află şi un cetăţen român.

Sursa: Observator

loading...
loading...