Tu ai face așa ceva? Cristina Șișcanu, dezvăluire incredibilă despre cum a rămas însărcinată Gabriela Cristea. A fost martoră și a zis totul din casă! Până acum nu s-a știut nimic…

Foto: wowbiz.ro

În urmă cu șase luni, Gabriela Cristea a devenit mămică, iar acum a venit vremea să își boteze mândrețea de fetiță. Totuși, deși în prezent trăiește o minunată experiență, poate una dintre cele mai frumoase pentru o femeie, Gabriela nu uită cât de mult s-a chinuit pentru a deveni mamă. Atât de mult și-a dorit un copil încât prezentatoarea TV a acceptat să i se facă inseminări artificiale, precum și tratamente chinuitoare de fertilizare, și, deși chinul a fost mare, rezultatele nu au apărut.

În cele din urmă, însă, Gabriela Cristea a rămas însărcinată pe cale naturală , dar despre acestă perioadă grea nu își amintește doar fosta prezentatoare, ci și prietenii săi. Printre aceștia și Cristina Șișcanu, viitoarea nășică a micuței Victoria: „Tin minte o intamplare amuzanta petrecuta pe vremea cand eu eram deja insarcinata cu Petra. Ne aflam la un gratar, alaturi de Gabriela si Tavi, cand, la un moment dat, Gabriela a zis ca vrea sa bea apa din paharul meu ca sa ramana si ea insarcinata. A spus ea atunci ca exista o superstitie conform careia daca bei apa din acelasi vas cu o femeia insarcinata o sa ramai si tu. Am ras atunci, dar o luna mai tarziu se intampla minunea si Gabriela ramanea insarcinata”, a povestit Cristina Șișcanu potrivit wowbiz.ro.

CITEȘTE ȘI:

Mesajul primit de Gabriela Cristea, după ce s-a aflat vestea tristă despre tatăl ei: „Cere-ți iertare în fața lui și la mormântul mamei tale…”

Vestea tristă că Eugen Cristea, tatăl Gabrielei Cristea, riscă să ajungă încă o dată în sala de operații pentru a i se amputa și cel de-al doilea picior, i-a înfuriat foarte tare pe unii dintre susținătorii Gabrielei Cristea. Aceștia par mai ales dezamăgiți de modul în care a ales ea să reacționeze: ignorând complet. Soţiei lui Tavi Clonda i s-a transmis un mesaj dur, iar fanii ei s-au împărţit în două tabere: unii îi luau apărarea fostei prezentatoare, alţii, tatălui său.
„Gabriela, călcă-ţi pe inimă şi du-te şi vizitează-ţi tatăl, că este suferind şi cu dorul, şi gândul la ţine. Du-te, nu mai sta, gândeşte-te că eşti şi tu mamă şi-ţi va veni şi ţie timpul când vei ajunge bătrână şi neajutorată. Roata se întoarce, cum te-ai purtat cu părinţii tăi, aşa se va purta şi fetiţa ta cu tine. Du-te şi cere-ţi iertare de la el şi la mormântul mamei tale, să te ierte pentru faptele urâte pe care le-ai făcut, să nu vorbeşti cu părinţii tăi care te-au crescut şi ai ajuns acum cine eşti. Gândeşte-te că Dumnezeu vede tot şi îţi întoarce tot ce faci tu acum atunci când nu te gândeşti” e mesajul care a aprins foarte tare spiritele pe internet.

„Ce buni suntem noi la comentarii, iarăşi apare milogul ăsta, care numai tată nu se poate numi. Un părinte adevărat, nu îşi denigrează copiii”„Un părinte, părinte rămâne toată viaţ㔄Eu cred că are motiv foarte grav Gabriela de se poartă în acest fel, dar… părerea mea e alta. Orice motiv ar avea, fie că o doare şi suferă, trebuie să se ducă la tatăl ei să-l vadă că Dumnezeu are grijă de fiecare”„Şi eu cred la fel” sunt patru dintre comentariile care arată clar că fanii Gabrielei Cristea s-au împărţit în două tabere, potrivit cancan.ro.

loading...
loading...