Trandafirii roșii, o alegere mereu inspirată

Oare există vreo femeie care nu a primit niciodată un buchet de trandafiri rosiiCu siguranta nu exista. Orice femeie merită să primească cel puțin un buchet de trandafiri roșii, simbolul iubirii pure 

Trandafirii roșii sunt un simbol al iubirii erotice, al pasiunii în cuplu și au loc de cinste în viața sentimentală a oricărei femei. Când un bărbat oferă unei femei trandafiri roșii, mesajul este foarte clar: simte pentru aceasta dragoste romanică, pe care o mărturisește pentru prima oară prin simbolistica buchetului de trandafiri roșii.  

Bărbații care doresc să păstreze vie flacăra iubirii vor oferi în mod repetat trandafiri roșii iubitei, ca simbol al pasiunii care nu se stinge odată cu trecerea timpului și în ciuda obstacolelor inerente oricărei relații sentimentale profunde. Momentul în care alegi să oferi trandafiri roșii este de asemenea foarte important. Pe timpul verii, oricine poate oferi aceste flori, pentru că se găsesc la orice florărie. Însă este mai greu să oferi trandafiri, indiferent de culoare, pe timpul iernii, spre exemplu, din simplul motiv că nu este anotimpul propice pentru nicio floare. Așadar, dacă vei să faci o surpriză semnificativă iubitei, îi poți oferi un buchet de trandafiri roșii iarna, când florile de grădină nici măcar nu și-au arătat prima frunzuliță.  

Nu te gândi că nu vei găsi trandafiri roșii, mai ales dacă îți spun unde anume să cauți. Intră pe Bloomeria.ro și lasă-te surprins de buchetele de toate formele și culorile care înfruntă severitatea iernii cu delicatețea lor unică. Vei găsi aici buchete rotunde pentru cei dragi, buchete înalte pentru cei pe care îi respecți, buchete la care poți adăuga o sticlă de vin roșu sau alb, ori o cutie cu ciocolată sau o jucărie de pluș pentru persoana iubita din viata ta 

Mai mult de atât, Bloomeria, florăria online pentru îndrăgostiții care nu țin cont de gerul de afară, îți mai oferă livrare gratuită în București în maxim 3 ore (perfect pentru cei care își amintesc pe ultima sută de metri de o aniversare importantă), felicitare cadou la fiecare comandă, fotografia produsului tău și 5 zile garanție de prospețime pentru orice buchet de flori pe care l-ai comandat.  

Multe femei frumoase sunt născute iarna, iar pentru ele există Bloomeria.ro. Cum ar fi oare viața lor dacă nimeni nu le-ar oferi buchete de flori aniversare doar pentru că iarna nu e niciodată sezonul florilor? Nicio femeie nu este vinovată că s-a născut primăvara, când doar ghioceii au curajul de a răsări, ori toamna, când majoritatea florilor deja s-au ofilit.  

 2

Bloomeria crede că toate femeile merită un buchet de flori superbe, indiferent de momentul în care își sărbătoresc ziua de naștere. Și în sprijinul acestui crez, la Bloomeria vei găsi mereu un buchet de trandafiri roșii și multe alte tipuri de flori care vor încânta femeile și vor oferi domnilor cea mai simplă și romantică variantă de a-și declara dragostea. Pentru ca buchetul de trandafiri roșii să fie bine primit de către femeie, nu trebuie decât să îl oferi la momentul potrivit. Dacă este vorba de aniversarea împlinirii unei vârste, se oferă de obicei același număr de flori cu vârsta persoanei. Dacă este vorba de un număr par, vom adăuga o floare de altă culoare, pentru a nu da curs superstiției că nu se oferă un număr par de flori. Închipuie-ți un buchet de 19, 35 sau 71 de trandafiri roșii, însoțit de un ursuleț de pluș, de o sticlă de vin sau de o cutie cu bomboane de ciocolată, și chipul femeii iubite atunci când va primi acest cadou atât de semnificativ. Nimic nu egalează frumusețea unui cadou floral, în afară de fericirea de a-l primi.  

Roșu nu este doar culoarea atracției erotice, ci simbolizează și ambiție, vitalitate și pasiune, calități cu care bărbații ne surprind de multe ori. La Bloomeria, nu doar florile sunt speciale, ci și ambalajele și modul de prezentare al buchetelor. Uitați de buchetele de flori învelite în staniol și pășiți cu încredere în floricultura modernă alături de Bloomeria.ro. 

Floraria online Bloomeria ofera clientilor sai livrare super rapida in Bucuresti si Ilfov, in doar 3 ore din momentul plasarii comenzii, minunatul buchet de flori poate sa ajunga la femeia iubita din viata ta. Iar in Bucuresti transportul este gratuit 7 zile din 7. 

loading...
loading...