Tragedie în Brăila, o întreagă familie spulberată: mama și pruncul au murit. Ce se întâmplă chiar în aceste momente cu tatăl și cel de-al doilea copil, cine sunt ei. Imagini dramatice

Un grav accident de circulație s-a produs în această dimineață pe DE 585 Brăila – Slobozia. Potrivit primelor informații, două persoane au murit: o mamă și copilul ei în vârstă de numai 5 ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan, tragedia s-a produs la ieșirea din localitatea Însurăței, către Bărăganul și se pare că este vorba despre o familie din Republica Moldova.

Tatăl și cel de-al doilea copil al familiei, în vârstă de un an, sunt în stare gravă, bebelușul a fost supus operațiilor de resuscitare la fața locului. Atât soțul cât și copilul au fost preluați de o ambulanță SMURD care i-a transportat la spital. Potrivit unor informații, cei doi ar fi în comă.

Deși traficul în zonă nu este blocat deoarece mașina este în afara șoselei, circulația este îngrunată din cauza cercetărilor făcute de poliție.

i1

i2

i3

Știre în curs de actualizare, revenim cu detalii și imagini.

Surse: observator.tv, stirileprotv.ro

loading...
loading...