Toți copiii de la școală ÎȘI BĂTEAU JOC DE EA, la doar 11 ANI era atât de UMFLATĂ încât toți îi spuneau că e GRAVIDĂ. TOATE TESTELE dovedeau că nu e, ce pățise de fapt fata e ÎNGROZITOR

Copiii din școală pot fi foarte cruzi, ei răspândesc bârfe fără să își dea seama că îi vor răni tocmai pe cei care merită cel mai puțin acest lucru. Acesta a fost și cazul fiicei lui Janet Roberts.

Fetița avea doar 11 ani și era victima colegilor ei care își băteau joc zilnic de ea, ei spuneau că e însărcinată și râdeau de ea tot timpul. Conducerea școlii a încercat să facă zvonurile să înceteze, dar au fost până la urmă nevoiți să o anunțe pe mama fetei, în cele din urmă.

Deși Janet nu a crezut într-o primă instanță că asta se poate întâmpla fiicei sale, în cele din urmă a văzut cu ochii ei că burta fetei sale era mai umflată decât e normal la vârsta ei. Burta fetei continua să se umfle până când fetița arăta de parcă era însărcinată în 5 luni. Așa că mama a cumpărat câte un test de sarcină la fiecare două săptămâni, dar toate s-au dovedit a fi NEGATIVE!

Atunci a înțeles că ceea ce se petrece cu fiica sa e foarte grav și a mers la medic. Acesta a confirmat că fata nu e însărcinată, dar i-a pus un diagnostic șocant: fata avea o tumoră de aproape 10 kilograme în burta ei!

Doctorii au băgat-o pe fată imediat în operație, dar au fost nevoiți să intervină de mai multe ori până când au putut să o scoată pe toată. Din fericire pentru cea mică s-a dovedit că era benignă, iar acum fetița lui Janet e sănătoasă, fericită, iar colegilor ei le pare extrem de rău pentru cât de mult au chinuit-o.

s1

loading...
loading...