Topul celor mai apreciate parfumuri bărbătești

Parfumul unui bărbat poate fi o armă de seducție imbatabilă, dacă este ales cum trebuie. Parfumul nu trebuie să fie prea intens, ci mai degrabă să se potrivească personalității sale, dar și ținutei alese. Specialiștii susțin că la un eveniment mai deosebit sau la un costum elegant poți opta pentru un parfum mai extravagant, mai intens, în schimb, pentru o ținută casual, un parfum fresh, mai discret, este cel mai potrivit. Iată cum arată topul celor mai apreciate parfumuri bărbătești:

1.Dior Sauvage – rafinament și stil

Parfumul Dior Sauvage a fost creat de celebrul parfumier Francois Demachy și a atras imediat atenția publicului masculin. Este perfect pentru bărbații puternici care vor să iasă în evidență printr-un miros puternic condimentat dat de aroma boabelor de piper și bergamot verde. Este un parfum pe care îl poți purta la o ținută elegantă, aducându-ți un plus de mister și rafinament. Cei care l-au încercat deja susțin că parfumul îți aduce aminte de o zi de vară la malul mării și de briza răcoritoare.

2.Acqua di Gio – direct din insula Pantelleria

Povestea acestui parfum este extrem de interesantă și inspirată de insula Pantelleria, locul de unde Giorgio Armani își ia resursele. Este un parfum autentic și natural, perfect pentru bărbații puternici. Notele de vârf sunt portocala, lămâna verde, mandarina, iasomia și bergamotul, arome ce se îmbină perfect într-un parfum aromatic-acvatic. Parfumul poate fi folosit atât la ținutele casual, cât și la cele elegante, fiind extrem de discret și rafinat.

3.Bvlgari Blv – încântător și misterior

Parfumul Bvlgari Blv este apreciat printre bărbații misterioși, care iubesc să atragă atenția cu ajutorul unor arome surprinzătoare, dar incitante în același timp. Notele predominante ale acestui parfum sunt ghimbir, galanga, lemn de santal și Teck, fiind un arfum lemnos – condimentat. Bvlgari Blv – un parfum care trezește simțurile, perfect pentru bărbații care iubesc să fie în control.

4.Viktor&Rolf Spice Bomb – masculin și hipnotizant

Acest parfum atrage în primul rând prin ambalajul deosebit, dar și prin aromele îndrăznețe și hipnotizante. Este un parfum intens, condimentat, cu aromă de scorțișoară, tabac și piele, dar și bergamot, grapefruit și piper roz. Creatorul parfumului este Olivier Polge, cu scopul de a da încredere oricărui bărbat care îl folosește și să îl transforme într-un bărbat puternic și senzual în același timp.

5.Diesel Only the Brave – parfum iconic

Diesel Only the Brave este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate parfumuri tester ieftine de la Diesel, potrivit pentru bărbații care își construiască o imagine impunătoare și masculină. Parfumul are arome puternice citrice, care emană multă putere și virilitate, dar și arome florale, capabile să seducă orice femeie. Forma sticlei întărește și ea imaginea parfumului, pumnul încleștat fiind un simbol al puterii.

6.Hugo Boss Bottled Night – parfum clasic lemnos

Dacă ai nevoie de un parfum clasic, care să te reprezinte și să întoarcă toate privirile, atunci ar fi bine să alegi Hugo Boss Bottled Night, un parfum lansat în anul 2010, dar care încă se regăsește în topul celor mai apreciate parfumuri bărbătești. Notele de vârf sunt lavanda și mesteacănul, iar cele de bază sunt lemnoase, rezultatul fiind un parfum discret, dar care îți conferă încredere în tine.

Așa arată topul celor mai apreciate parfumuri bărbătești. Important este să îl alegi pe cel care crezi că te reprezintă cel mai bine, care îți dă încredere în tine și forța de a face tot ce ți-ai propus!

loading...
loading...