Top 5 opere de arta semnate de Mercedes

Pentru majoritatea oamenilor, automobilul reprezinta o necesitate, un un mijloc practic de a-si eficientiza deplasarea de zi cu zi.

Pentru altii, insa, autoturismul reprezinta o piesa esentiala de etalare a statului social superior, o forma de a-si manifesta public succesul dobandit.

In principiu, discutam despre oameni de afaceri, antreprenori prosperi in domeniul de activitate in care isi desfasoara activitatile de business, personalitati complexe in cautarea luxului suprem, al confortului, al sigurantei sau a performantelor care ating nivele apoteotice.

Brandul Mercedes a ocupat intotdeauna pozitia de fanion al luxului, al confortului suprem, al sigurantei si al performantelor ridicate la cel mai inalt nivel.

Luxul suprem are insa pretul lui, unul extrem de ridicat. Intotdeauna, insa, constructorul german a stiut sa justifice fiecare cent prin filozofia avangardinsta pe care a asternut-o asupra fiecarui element din componenta masinilor pe care le-a lansat de-a lungul timpului.

Din acest motiv, masinile Mercedes nu au fost niciodata accesibile oricui.

Mercedes-Benz a stiut intotdeauna unde sa tinteasca. A ales intotdeauna sa se pozitioneze in patura superioara, sa se integreze in cercurile cele mai inalte ale societatii.

Fie ca vorbim de limuzine, de SUV-uri sau de masini ultrasportive, constructorul german a ridicat la rang de arta conceptul de automobil.

Brandul german nu a pastrat numai pentru el aceasta mentalitate. Partenerii Mercedes care activeaza pe piata auto din Romania au avut, de asemenea, oportunitatea de a-si insusi elementele unice ale conceptiei filozofice Mercedes.

Vorbim aici de parteneri autorizati care si-au exprimat dorinta de a intra in familia Mercedes si de a urma ideologia constructorului german, perpetuata in peste 130 de ani.

Unii au reusit sa isi insuseasca aceasta mentalitate, altii nu.

Au reusit cei care au inteles ca a fi dealer auto partener Mercedes inseamna a gandi, a se exprima si a actiona asa cum o face brandul german.

Acest lucru a presupus, in principal, intelegerea conceptelor care reprezinta sursa experientei unice pe care numai un autoturism Mercedes o poate oferi, dar si a clientilor cu care pot impartasi aceasta viziune.

In filozofia Mercedes, niciodata nu este vorba doar de bani, ci, mai important, de satisfacerea acelor nevoi complexe, rafinate, pe care doar o mica parte dintre noi le au.

Un rafinament pe care Mercedes l-a cules cu grija si la asezat peste autoturismele sale, transformandu-le in veritabile opera de arta.

Iata 5 dintre aceste opere de arta semnate de Mercedes:

5. Mercedes-Benz G 63 AMG Exclusive

Expresia ultima a faptului ca idealul este mai presus de constiinta de masa. Pasiunea, perfectiunea si puterea emanata fac din fiecare calatorie o victorie. SUV-ul este echipat cu un motor V8 de 3.982 ccm, care dezvolta 585 de cai putere, la un consum de 13 litri/100 km.

Viteza maxima pe care o atinge este limitata electronic la 240 km/h, cu un sprint pana la 100 km/h in numai 4.5 secunde.

Pretul unui Mercedes G 63 AMG Exclusive este de 189.000 de euro.

4. Mercedes-Benz GT AMG R Coupe

De la 0 la 100 de km/h in 3.6 secunde. 585 cai putere dezvoltati de un motor AMG V8 biturbo de 4 litri. Mai e ceva de spus? Vorbim aici de sportivitate in cea mai pura forma care iti injecteaza adrenalina pana in ultimul fir de par.

Viteza maxima la care ajunge Mercedes-Benz GTR AMG este de 318 km/h, iar pretul acestei super masini este de 202.000 de euro.

3. Mercedes-Benz S 63 AMG

Luxul in cea mai pura forma, impachetat cu finete sub forma de emotii unice. In numai 3.5 secunde, esti catapultat de la 0 la 100 km/h. “Vinovatul” pentru aceasta nebunie este motorul V8 biturbo de 4 litri care dezvolta numai putin de 612 cai putere.

Pretul acestei bijuterii este de 220.000 de euro.

2. Mercedes-Benz GT AMG 63 S

Rafinament. Putere. Un un fior. Toate acestea asezate cu delicatete in spatele unui monstru AMG V8 biturbo de 4 litri, care dezvolta 639 de cai putere, care te propulseaza de la 0 la 100 km/h in 3.2 secunde.

Viteza maxima atinge 315 km/h. Pretul acestei bijuterii este de 245.000 de euro.

1.Mercedes-Benz G 500 4×4 – 380.000 euro

Dovada fie ca si monstrii pot fi rafinati. Acest colos de 3.5 tone impune respect oriunde isi face aparitia. Atat pe sosea, cat si pe teren accidentat, G 500 4×4 se simte ca acasa.

In continuare, vom cita din Mercedes, care spune ca: “Numai un G-Class poate fi mai bun decat un G-Class”. Touché!

Motorul V8 biturbo dezvolta 421 de cai dintre cele mai rafinate rase, pe care ii poti folosi cum vrei tu, pentru ca nimic nu iti poate sta in cale!

Pretul acestei bestii frumoase este de 380.000 de euro.

Arta intotdeauna a fost scumpa. Tocmai de aceea, numai cei mai rafinati degustatori de arta au darul de a o intelege si de a-si alege partenerii cei mai potrivit pentru a imparti aceasta experienta.

In frumoasa lume a expresiei artistice pe patru roti creata de Mercedes, dealerii auto sunt nebunii frumosi.

Cele 5 super-masini prezentate in acest articol fac parte din oferta de vanzari auto a dealerului Auto Schunn, o expresie remarcabila a unei idei stralucite care a sclipit pentru prima data acum 25 de ani in mintea fondatorului companiei, antreprenorul Jurgen Schunn.

Daca vrei sa afli mai multe despre noi, te invitam sa ne vizitezi pe site-ul auto-schunn.ro.

loading...
loading...