Top 5 mituri despre narghilea pe care să nu le crezi

La fel ca în cazul oricărui alt produs sau serviciu cu care o societate s-a intersectat la un anumit moment dat, narghileaua a generat în public  propriile sale mituri. Cei care le-au promovat pleacă se bazează de cele mai multe ori pe ideea că fumatul reprezintă aceleași pericole pentru cei care îl practica, indiferent de modul în care se realizează: țigara normală, țigara electronică, pipa sau narghileaua. Despre miturile privind fumatul la narghilea vorbim discutăm împreună acum:

Fumatul de narghilea produce halucinații

Narghileaua este, într-adevăr un instrument pentru fumat, fapt ce poate stimula creativitatea celor care preferă să consume droguri ușoare precum cannabis sau hașiș, în țări în care consumul este legalizat sau decriminalizat. Însă acest lucru nu are de-a face cu instrumentul pentru fumat (narghileaua), ci cu alternativele pentru fumat preferate de cei care îl utilizează. Cei care comandă online tutun pentru narghilea nu sunt expuși absolut niciunui fel de risc, asociat cu presupuse halucinații.  

Narghileaua este un produs greu de întreținut 

Poți comanda online atât narghileaua, cât și alte produsele și accesoriile ce facilitează fumatul cu ajutorul acesteia: tutun pentru narghilea în diferite arome, muștiucuri de diferite forme, folii de aluminiu, cărbuni și aprinzător pentru aceștia. 

O narghilea de calitate se montează / demontează cu ușurință, fiind simplu de depozitat într-un loc sigur al locuinței tale. Utilizarea acesteia în spații închise nu reprezintă un pericol, atât timp cât întregul proces de ardere este supravegheat în permanență. 

Fumatul de narghilea produce dependență

Acest obicei, împrumutat din culturile Orientului Mijlociu, este construit pe o notă puternică de socializare. Nu se poate demonstra o dependență fizică, determinată de utilizarea unei narghilele, ci doar una de ordin psihic, la fel ca în cazul altor produse pe care obișnuiești să le consumi dintr-o pură obișnuință: dulciuri, băuturi carbogazoase, alimente de fast food etc Cei care aleg să fumeze narghilea o fac alături de cunoștințele lor apropiate. 

Exista cantități mai mari de nicotină în narghilea

Acest lucru este parțial adevărat, însă cantitatea de nicotină pe care o persoană o inhalează, atunci când fumează narghilea, este de aproximativ de 30 ori mai mică decât în cazul unei țigări obișnuite. Fumul de narghilea este filtrat de apa din interiorul acestui produs, lichid ce filtrează mult mai eficient substanțele din compoziția fumului, comparativ cu polimerul, materialul din care sunt realizate în prezent filtrele țigărilor obișnuite. 

Tutunul de narghilea conține gudron 

Tutunul de narghilea nu conține absolut deloc gudron, fapt indicat și pe inscripția găsită pe ambalaj, “Gudron: 0.0%”. Însă un tutun de narghilea poate contine urme de gudron, ce pot apărea mai ales atunci când tutunul este foarte ars. Însă în aceste condiții, gustul neplăcut al unui tutun de narghilea ars excesiv determină schimbarea acestuia, așadar, șansele ca organismul să ingereze posibile urme de gudron sunt minime.

Click pe link-ul de mai sus și comandă online tutun pentru narghilea, alături de alte accesorii ce pot facilita fumatul cu ajutorul acestui produs. Îți recomandăm să utilizezi narghileaua doar în scopuri recreative, atunci când timpul îți permite și în compania prietenilor tăi apropiați! Miturile despre narghilea sunt simplu de demontat, așadar, informează-te corect asupra produselor pentru fumat pe care dorești să le utilizezi, înainte de a face o decizie de cumpărare. 

 

loading...
loading...