Top 5 cele mai populare loterii internaționale pe care poți paria în România

Loteriile internaționale sunt tot mai populare în țara noastră prin prisma faptului că poți miza suma dorită și jocurile sunt mult mai dese decât la loteriile clasice.

 

În momentul în care vorbești despre unde poți plasa pariuri pe loterii internaționale în România, adică la NetBet, operator ce pune la dispoziția clienților săi pariuri sportive și cea mai consistentă ofertă de jocuri de cazino online din țara noastră.

 

Avantajul loteriilor online este că le permit jucătorilor să își facă propriile strategii, având în vedere faptul ca pot juca foarte des și nu trebuie să aștepte o săptămână până la următoarea extragere.

 

Cum interesul pentru loteriile internaționale este tot mai mare, vă prezentăm topul celor pe care românii le aleg cel mai des. Majoritatea agentiilor de pariuri online licentiate de ONJN au in ofeta si loteriile international, insa la Netbet este una dintre cele mai bogate oferte.

 

  1. Loto Grecia Kino 20/80

 

În cadrul acestei loterii se extrag 20 de bile dintr-un total de 80. Împătimiții loteriilor apreciază în mod deosebit faptul că pot juca aproape la orice oră din zi. Extragerile au loc zilnic, din 5 în 5 minute, de la ora 9 dimineața până la 10 seara. În oferta Netbet la loto online Grecia Kino 20/80, premiul maxim este de 50.000 RON. Un alt avantaj constă în faptul că miza minimă este de doar 1 RON.

 

  1. Loto Polonia Multi 20/80

 

Și această loterie este extrem de îndrăgită de români și are un format identic cu cel de la Loto Grecia Kino 20/80. În fiecare zi au loc câte două extrageri, la ora 15:00 și la ora 22:30. Miza minimă este de 1 RON, iar premiul poate ajunge până la 50.000 RON.

 

  1. Loto Win For Life 10/20 Italia

 

Românii apreciază acest joc deoarece șansele de câștig sunt destul de ridicate. Practic, jumătate dintre numere vor fi câștigătoare, iar acest lucru înseamnă că șansele să ieși pe plus sunt destul de ridicate. Extragerile au loc din oră în oră, în intervalul 8:00 – 23:00. Miza minimă este de 1 RON, iar câștigul maxim este de 50.000 RON. Iți poți alege să ghicești inclusiv un număr din cele 20 și vei primi cota 2.00. Concret, dacă vei alege un număr și vei miza 10 RON, iar acesta va fi extras, la final vei câștiga 20 RON și vei avea un profit de 10 RON.

 

  1. Franța Keno 20/70

 

Formatul acestei loterii este similar cu cel al Loto Grecia Kino 20/80, cu mențiunea că aici avem doar 70 de bile disponibile. Acest lucru înseamnă că șansele de câștig sunt mai mari. Extragerile au loc de două ori pe zi, la ora 14:30 și 21:30. Miza minimă este și în acest caz de 1 RON.

 

  1. Mega Millions SUA 5/70

 

O loterie foarte populară la nivel global, disponibilă și pe platforma Netbet. Câștigul maxim poate ajunge la 50.000 RON, iar miza minimă este de 1 RON. Extragerile au loc din 3 în 3 zile, la ora 5:00.

 

Pe lângă aceste loterii, în oferta Netbet găsiți o sumedenie de alte variante din țări precum  Grecia, Italia, Slovacia, Polonia, Franța, Letonia, Finlanda, Spania, Canada, SUA, Irlanda 6/47, Germania, Austria, Ungaria, Belgia, Norvegia, Danemarca, Slovenia, Australia, Singapore, Turcia, Bosnia, Elveția, Marea Britanie, Islanda și Africa de Sud.

 

loading...
loading...