Toată țara le știe pe surorile Luciu, dar când am văzut-o pe mama lor am zis că nu-i posibil!

Toată țara le știe pe surorile Luciu, dar când am văzut-o pe mama lor am zis că nu-i posibil! Doamne, cum poate să arate!!! Foto:

Surorile Luciu au mostenit frumusetea de la mama lor. Lucica Luciu arata impecabil, putand fi confundata cu sora Nicoletei si a Iulianei.

Doamna Luciu se mandreste cu fiicele sale, dar si cele doua vedete de televiziune au motive sa se mandreasca cu mama lor. Aranjata si dichisita, Lucica arata foarte bine, are un ten pe care nu se vede trecerea anilor si o silueta de invidiat.

Relaţia dintre femeie şi fetele ei este una foarte strânsă şi unită. Femeia arată, de asemenea, foarte bine, demonstrând că ea este “vinovată” pentru cât de bine arată cele Nicoleta şi Iuliana.

Nicoleta Luciu este căsătorită cu Zsolt Csergo. Ei au făcut nunta pe 21 aprilie 2012, după şapte ani de la primul sărut. Cei doi au împreună patru copii. Primul dintre ei este Zsolt Junior, iar ceilalţi trei sunt tripleţii Kim, Karoly şi Kevin.

Iuliana Luciu a devenit cunoscută datorită celebrităţii surorii sale, Nicoleta. Tânăra a activat ca actriță în mai multe producții TV, dar şi ca asistentă a emisiunii “Acces Direct”, de la Antena 1.

iulianaluciumama nicoletaluciumama

loading...
loading...