Toată lumea îl știe pe el, unii îl condamnă, dar nimeni nu o cunoaște pe nevasta lui. După 20 de ani de căsnicie, Șerban Huidu a făcut anunțul despre soția lui: ,,Înnebunesc!”

Jurnalistul Șerban Huidu este cunoscut de o Românie întreagă datorită meseriei sale care l-a ținut ani buni în fața micilor ecrane. Totuși, soția lui este un mare mister pentru public, ea este cea care a fost alături de el chiar și în cele mai cumplite momente, timp de douăzeci de ani.

Vedeta de televiziune a mărturisit că neplăcerile nu au reușit să îi ocolească nici pe membri familiei:

,,Anul acesta am făcut douăzeci de ani de cînd sîntem împreună şi treisprezece de cînd sîntem căsătoriţi. Nu e simplu deloc, însă vă spun eu ceva ce are ea special. Eu sînt o fire nu contradictorie, dar îmi place să vorbesc în contradictoriu. Mama era aşa, Dumnezeu s-o ierte. Din contradicţii înveţi, te duci pe wikipedia şi înveţi. Eh, nevastă-mea nu se contrazice! Înnebunesc! Mă duc acasă, îi spun ceva şi spune “nu, nu cred că e aşa” şi pa, se întoarce şi pleacă”.

„Nu pot spune că mi-am revenit total, dar amintirile astea care lasă urme sunt nişte traume care se recuperează în anumite limite. Nu o să mai fii niciodată cum erai. Am înțeles că dificultatea de vorbire care mi-a rămas e cea mai ușoară sechelă”, mărturisea cârcotașul într-un inteviu acordat în 2015 pentru Evenimentul Zilei.

Iată imaginile cu soția sa:

h1

h2

h3

h4

Sursa: fanatik.ro 

loading...
loading...