Toată familia era acasă, a vrut să se ducă la baie dar din vasul de toaletă a ieșit un monstru negru, nu era șarpe: ,,Avea aproape doi metri, și un corp foarte gras și gros” Ce s-a întâmplat apoi e de necrezut. Video

Un monstru real a fost surprins de o cameră de luat vederi, acesta ieșea dintr-o toaletă și se târa pe podea. Imaginile care-ți întorc stomacul pe dos o arată pe bestia despre care nimeni nu știe ce este, în baia familiei. Se crede că acestă creatură s-ar fi născut în țevi și ar fi supraviețuit hrănindu-se cu resturile din canalizare.

În plus, s-ar părea că bestia a ieșit din țevi doar atunci când a devenit prea mare pentru a supraviețui în sistemul instalației casei.

Clipul îl arată pe monstru cu capul ieșind din vasul toaletei, apoi cercetând împrejurimile. Creatura misterioasă avea un cap mic și o coadă scurt și subțire, fiind cu mult diferit de un piton sau de alte tipuri de șerpi.

Zul Hanif Anip are 25 de ani și este fotograf, el era acasă alături de soția sa, Puteri, atunci când bestia și-a făcut apariția. El a mărturisit mai apoi, potrivit Metro:

,,M-am speriat. A venit prin toaletă. Cred că această creatură a crescut în țevile care erau legate de scurgerea toaletei, pentru că am verificat, și prin alt loc nu avea cum să intre. Avea aproape doi metri, și un corp foarte gras și gros. Nu sunt sigur dacă era un șarpe sau vreun alt fel de creatură de mlaștină. Capul era foarte mic și avea o coadă scurtă, nu arăta a șarpe”.

Cei doi soți au pus vietatea într-un sac și au eliberat-o într-un râu din apropiere.

Dacă doriți să urmăriți înregistrarea cu acest monstru ciudat, click pe imaginea de mai jos: 

loading...
loading...