ȘOCANT: Timp de 7 ANI de zile acest CÂINE a stat ÎNCHIS într-un HAMBAR, fără să vadă vreodată LUMINA ZILEI! Cei care l-au salvat au tuns 16 KILOGRAME de blană de pe el! E de necrezut cum arată ACUM

Povestea câinelui din imaginea de mai sus a devenit VIRALĂ pe Facebook și a impresionat pe toși cei care i-au aflat povestea.

Numele lui este Lazarus și și-a trăit toată viața închis într-un hambar. Sărmanul animal nu văzuse niciodată lumina zilei și fusese hrănit de fostul său proprietar numai de câteva ori pe lună printr-o fantă.

Acest coșmar a fost nevoit să îl îndure timp de șapte ani până când vecinii acelui bărbat care îl supunea unor astfel de chinuri, s-au decis să cheme ajutor pentru a termina tortura. Când au ajuns la fața locului voluntarii unei organizații de salvare a animalelor au avut un șoc uriaș.

Patrupedul era foarte murdar, avea blana imensă iar oamenii care s-au ocupat de îngrijirea lui au tuns nici mai mult nici mai puțin de 16 kilograme de păr de pe el!

Cum arăta Lazarus în realitate? Era extrem de slab și când a pășit pentru prima dată pe iarbă, liber, i-a fost frică deoarece nu știa ce se afla sub el.

Uite cum arată acum:

loading...
loading...