Timp de 32 de ani NIMENI nu i-a zis acestui BĂRBAT ADOPTAT adevărul despre TRECUTUL LUI, abia LA BĂTRÂNEȚE a aflat un SECRET ÎNTUNECAT pe care îl va TRANSMITE COPIILOR! Uite ce s-a întâmplat

În timp ce Steve Carter nu s-a gândit prea mult niciodată cu adevărat la faptul că a fost adoptat, a început să-și pună întrebări referitoare la trecutul său atunci când a avut la rândul lui copii. Două lucruri i-au sărit în ochi: certificatul lui de naștere fusese făcut abia la un an de la nașterea sa. Celălalt a fost că era trecut drept pe jumătate hawaiian, deși avea păr blond și ochi albaștri, ceea ce e extrem de ciudat pentru cineva chiar și cu vagi legături de sânge cu oameni din hawaii.

Abia când a citit despre povestea de adopție a unei alte femei a început să fie și el interesat de a afla misterul rădăcinilor lui. Numele femeii respective era Carlina White, ea descoperise că o poză de-ai ei apărea în dreptul unui copil pe un site destinat copiilor dispăruți. După ce a aflat cazul acestei femei, bărbatul a intrat și el pe același site și misterul vieții sale a început să capete sens.

A găsit o poză a unui copil în vârstă de 5 luni, pe nume Marx Panama Barnes, pe site, pe baza acelei imagini îți arăta și cum ar fi arătat Max azi și acea imagine era leit EL! Era o imagine a lui pe când era bebeluș.

După ce a citit mai departe a descoperit că bebelușul din imagine se născuse la doar o zi distanță de ziua lui de naștere și locul de naștere corespundea cu al lui. Atunci el a trimis poza mamei sale adoptive care a fost și ea de acord că el era băiatul din imagine. Dar ceva nu se lega, părinții lui adoptivi îl luaseră la vârsta de 4 ani și nu le-a zis nimeni că el ar fi fost un copil care fusese dat dispărut.

c2

După mai multe investigații, Carter a aflat că mama lui adoptivă l-a dat spre adopție pentru că suferea de o boală mintală, dar la rubrica tatălui a dat numele unui bărbat căruia i-a schimbat în acte rasa. Se pare că mama lui a plecat într-o zi spunând tatălui lui Carter că merge cu băiatul la o mică plimbare, dar nu s-a mai întors. Tatăl l-a dat dispărut, dar cazul nu a fost niciodată rezolvat.

Odată ce a fost aflat numele tatălui său biologic, instituțiile abilitate au efectuat un test ADN, astfel a aflat Carter că are un tată biologic în viață care, atunci când l-a sunat nu și-a putut stăpâni lacrimile la auzul vocii băiatului său pentru prima dată în 32 de ani.

Mama biologică a lui Carter a dispărut într-o zi din ospiciul în care a fost internată și nu s-a mai știut nimic de ea. Acum Carter este în al nouălea cer pentru că a câștigat un al doilea tată și a aflat care este partea lipsă din povestea vieții sale.

Sursa: Buzzduzz

loading...
loading...