Ți-o mai amintești pe Costela de la Fetești? E șocant cum arată acum și ce o roagă din tot sufletul pe Oana Zăvoranu. O țară întreagă a râs de ea!

Costela de la Fetești a devenit o mică celebritate stranie datorită dansurilor ei originale cu care făcea senzație pe internet. Ea are succes și astăzi, un succes care s-a materializat prin cei 91.000 de oameni care o urmăresc.

Despre dans ea precizează că este o adevărată pasiune: ,,Eu am o pasiune pentru dans. Am postat un clip, am vazut ca am primit multe likeuri si comentarii si apoi am continuat sa postez. Bineinteles ca am primit si comentarii urate de la alte fete care aratau ca Bau Bau. Toate aveau poze in photoshop. Astea-s trompetele! Care n-au bani de farduri si folosesc photoshop. De ce vorbesc ele de mine? Asa cum sunt eu, mai pufoasa, nu ma ascund!”.

Ei bine, se pare că Costela nu a renunțat nici acum la pasiunea ei, ba chiar de Sfântul Nicolae tânăra le-a arătat amicilor săi virtuali un dans specific, pe Facebook: ,,Un dans de Mos Nicolae pentru toti prietenii mei de pe Facebook”, a scris ea.

Cât despre Oana Zăvoranu, Costela a postat un mesaj special pentru aceasta: ,,Am si eu o mare dorinta sami cumpere doamna oana zavoranu de sarbatori un costum de dansatoare si o pereche de adidasi ca am vazut ca are suflet bun si rog toti peteni mei sa dea sher caaa ajunga mesajul la ia va pwp si sper sa mise deplinesca dorinta”

Sursa: wowbiz.ro

CITEȘTE ȘI:

Sora Denisei îi transmite un mesaj dur Soniei, fetița care o copiază pe cântăreață în videoclipuri! ,,Absolut nimeni nu…”

Adelina, sora Denisei care locuiește în Spania, nu pare deloc mulțumită de faptul că o fetiță, mai precis Sonia Catinean, o imită pe regretata artistă. Deși locuiește în Spania, Adelina încă urmărește orice are legătură cu sora sa, tocmai de aceea a aflat rapid despre Sonia, fetița în vârstă de numai 10 ani, care a lansat mai multe videoclipuri realizate pe melodii pe care Denisa le-a lansat.

Dar fata nu s-a oprit aici, ea a făcut imposibilul și pentru a arăta ca Denisa: de exemplu și-a aplicat o aluniță deasupra buzelor, așa cum avea și cântăreața.

Adelina a avut acest mesaj pentru micuța Sonia care nu i-a răspuns: ,,Absolut nimeni nu poate cânta sau copia identic muzica Denisei si nici frumusetea surioarei mele”. De curând aceeași Adelina și-a luat asupra ei rolul de a administra pagina de Facebook a Denisei, pe care a început să posteze diverse melodii ale Denisei, în onoarea ei.

Însă se pare că mult mai revoltați decât Adelina sunt fanii Denisei, ei nu văd cu ochi buni faptul că micuța Sonia se folosește de muzica și de imaginea Denisei. Iată cum au reacționat fanii:

„Băi, profiti de moartea unei mari cantareţe pentru a te face cunoscută! Nu o să ai niciodată vocea ei, nu esti nici măcar pe aproape asa că nu o mai imita sau să îţi faci alunita aia, esti frumoasă fără… Dacă vrei să te faci cunoscuta fă-te cu imaginea ta si melodii originale cel puţin, nu îţi stă bine prostindu-te asa!… Nu e bine ce faci…nu o mai copia..las-o sa se bucure de linişte acolo unde e ea, eşti inca un copil si voce nu pot sa zic ca nu ai, doar ca duci tonurile muzicale prea in jos si asta nu se aude aşa bine. Aşa ca nu o mai copia si alunita aia nici nu stiu de ce ţi-ai facut-o…”

loading...
loading...