,,Testamentul” lăsat Elizei: condițiile dure ale Adrianei Iliescu către fiica sa – ,,Nu ai voie să…”

Adriana Iliescu a devenit mamă în 2005, la 62 de ani, prin inseminare artificială. Deși gestul ei a fost criticat masiv în România, acum, zece ani mai târziu, mama și fiica se înțeleg grozav.

Iată ce reguli îi impune cea mai vârstnică mamă din România fiicei sale:

1. Trebuie să știe să se descurce singură, Adriana știe că poate muri oricând așa că și-a învățat fiica să fie independentă. În plus Eliza adoră să citească, un alt lucru învățat de la mama sa, care este de meserie profesor universitar.

2. După tragedia din clubul Colectiv, Adriana a devenit și mai strictă referitor la educația fiicei, iată de a declarat ea, potrivit romaniatv.net: ,,Nu îmi voi lăsa fiica în club, nu are ce să caute, nu e de nasul ei. Acolo îți poate pune cineva ceva în băutură, este un loc al pierzaniei, al dezmățului. Eliza va merge la vals, la dansuri de societate.”

3. O altă regulă strictă a sa este aceasta: un copil nu are nevoie nici de telefon, nici de calculator. Adriana Iliescu spune că fiica sa va putea avea prieten numai după ce va deveni majoră, și doar dacă ea își va da acordul, după ce îl va cunoaște. Ea menționează că vrea să o crească pe Eliza așa cum a fost și ea crescută.

4. Copiii ar trebui să crească printre cărți, nu jucând jocuri pe calculator violente care nu dezvoltă personalitatea, ba chiar dăunează.

5. ,,Poftim, iată ce s-a întâmplat în clubul Colectiv. Ce caută acolo un copil de clasa a noua, la ora 23, când ar trebui să fie acasă, în pijamale, citind câteva pagini înainte de culcare?”, a decalrat Adriana Iliescu.

Sursa: romaniatv.net

loading...
loading...