Telefoanele care emit cele mai multe radiații: iPhone și OnePlus, pe listă

Înainte de cele mai așteptate telefoane ale toamnei avem o listă cu cele care emit cele mai multe radiații. Surprinzător sau nu, mai toate mărcile populare sunt în clasament. Dar desigur că există și un top cu telefoane care emit puține radiații.

Pe final de august am aflat despre un scandal în care sunt implicate Samsung și Apple. Companiile sunt date în judecate pe motiv că telefoanele lor emit mai multe radiații decât informează cifrele oficiale. E vorba de telefoane ca iPhone 7, Galaxy S9, dar și mai noile iPhone X sau iPhone 8 Plus.

Acest top cu telefoane care emit cea mai mare doză de radiații radio ne arată că Xiaomi se apropie cel mai mult de limita admisă (sub 2 w/kg, adică 2 wați per kilogram). Xiaomi Mi A1 rămâne liber la 1,75 w/kg, deși poate nu-i de dorit să fie lider într-un așa clasament.

13

SAR e un acronim de la specific absorption rate (rata specifică de absorbție energie) și reprezintă cantitatea de energie corespunzătoare undelor de radiofrecvență absorbită de corp.

În clasamentul acesta mai sunt iPhone 7, Google Pixel 3 XL, Xiaomi Mi Mix 3, iPhone 8, dar și OnePlus 6T și Xperia XA2 Plus.

Mai multe detalii AICIhttps://playtech.ro/2019/telefoanele-care-emit-cele-mai-multe-radiatii-iphone-si-oneplus-pe-lista/

loading...
loading...