TAXIMETRISTUL încă e ȘOCAT, nu știe ce s-a întâmplat. O tânără i-a URCAT în TAXI și a ÎNTREBAT: ,,Am MURIT?” Ce s-a întâmplat peste un minut nu poate nimeni să EXPLICE! E CUTREMURĂTOR ce a PĂȚIT acest om și care e adevărul

Câțiva șoferi de taxi din Japonia sunt complet îngroziți fiindcă au început de la o vreme să aibă o serie de pasageri foarte ciudați. Totul se petrece într-o zonă devastată de tsunamiul din 2011 care a lovit coasta țării.

Cel puțin 7 taximetriști din Ishinomaki, o zonă din nord-estul Japoniei, au declarat că au avut ceea ce se poate numi clar experiențe paranormale cu anumiți pasageri-fantomă, totul în urma cutremurului și tsunamiului devastator din anul 2011. Poveștile lor sunt ciudat de asemănătoare.

,,Un şofer de taxi din nord-estul Japoniei a luat în maşina sa un pasager dintr-o zonă devastată de cutremurul şi tsunamiul din 2011. Bărbatul porneşte aparatul de taxat (pentru înregistrarea costului transportului în funcţie de distanţa parcursă) şi întreabă care este destinaţia pasagerului, la care clientul dă un răspuns ciudat. Fie atunci, în acel moment, fie mai târziu în timpul călătoriei, şoferul se întoarce către bancheta din spate pentru a se adresa bărbatului sau femeii, dar pasagerul a dispărut ca prin minune, de parcă s-ar fi evaporat.”, scrie Feminis.ro. Șoferul pretinde că pasagerul fantomă ar fi fost ucis cu 5 zile înainte de incident. O altă fantomă ar fi cerut unul alt șofer să meargă într-un anume cartier, în alte cazuri au fost date alte destinații.

Conform ziarului ,,The Asahi Shimbun”, cel puțin 7 șoferi de taxi din aceeași zonă au raportat același tip de incident. Oraşul de coastă din Prefectura Miyagi s-a numărat printre regiunile cele mai grav afectate de tsunamiul uriaş, care a ucis aproape 16.000 de oameni în total, conform Feminis.

Yuka Kudo este o studentă care și-a realizat lucrarea de absolvire pe această temă, ea a făcut o cercetare amănunțită și a întrebat peste 100 de șoferi de taxi din zonă. Toți șoferii care au avut astfel de experiențe spun că pasagerii erau persoane tinere.

Părerea studentei este următoarea: ,,Tinerii simt o amărăciune puternică (la moarte alor) atunci când aceste persoane nu pot întâlni oamenii pe care îi iubesc. Pe măsură ce îşi doresc să transmită amărăciunea lor, aceste fantome pot alege taxiurile… Ca un mediu pentru a face acest lucru.”

Surse: MSN, Feminis, Realitatea

 

loading...
loading...