Tatăl său SUFEREA de Alzheimer, dar nu l-a lăsat că lupte singur cu BOALA. Ce a făcut FIUL pentru acesta a surprins internetul!

Alzheimerul face din ce în ce mai multe victime și mulți spun că este una dintre cele mai grele boli pentru că nu afectează fizic persoana, ci memoria ei.

Tod McDermott are optzeci de ani și luptă de ceva vreme cu această boală. Cândva, era cântăreț profesionist pe care toată lumea îl îndrăgea și îl aprecia pentru talentul său. Pe lângă talentul muzical, Tod a avut de-a lungul vieții și o memorie extraordinară, știind versurile a sute de cântece.

În momentul în care boala a început să îi afecteze memoria, bătrânul nu și-a putut recunoaște nici fiul, lucru care i-a afectat și pe cei din jur. Din fericire, fiul său și-a dat seama de acest lucru și a făcut tot ce i-a stat în putință ca să îl ajute.

Tânărul a inventat un fel de terapie pentru tatăl său: a încercat să îl ajute tot prin intermediul muzicii, domeniu pe care Tod l-a adorat dintotdeauna. Cântecele nu l-au ajutat doar să îi ridice dispoziția, dar au ajuns să îi încetinească cursul bolii.

Pentru a atrage atenția asupra impactului pe care îl are această boală asupra oamenilor, fiul lui Tod a filmat câteva videoclipuri în care interpreta alături de tatăl său cântece de la radio.

Impactul a fost atât de mare încât internauții au viralizat filmulțele!

 

 

Sursa: protv.ro 

loading...
loading...